Výrastok pri vaginálnom otvore

11. dec 2024

ahojte..som po porode a dost sa mi to tam dole zmenilo a citim sa fakt na nic pri pohlavnom styku mam niekedy bolesti predtým nikdy.. celé mi to vaginalne dno nejako pokleslo ale zaco sa najviac hanbim je nejaky vyrastok pri vaginalnom otvore pri spodu smerom ku konecniku a vyzera to ...neviem to opisat ale asi ako malicek bez nechtu (je to kratsie ako malicek ale je to tak nejako spicate) a fakt ze extremne sa zato hanbim ani nechcem aby sa tam partner nejako pozeral lebo je to strasne...neviem ci to je z toho ako ma zasivali po porode alebo z coho..ale ked som sa naposledy pytala gynekologa tak on len zasrandoval ze to je zvysok panenskej blany a potom povedal vtip ze viete preco panenska blana uz nedorastie? lebo nestihne hahaha ..😂a nedozvedela som sa nic ma 70rokov asi aj viac asi by som mala najst druheho ...no chcela som vediet ze ci toto cudo by vedeli niekde odstrániť pripadne ci niekto ma nieco podobne ...fakt sa cítim ako monstrum...mam 26r

personality
11. dec 2024

To sa samé vyrovná a nebudeš tam mat nič.

rk123
11. dec 2024

a kolko mas po porode?
chod na poporodne fyzio, kde ta pozrie aj zvnutra a pokial mas poklesnute panvove dno da ti cviky, mozes mat aj zle zrastene jazvy vnutri atd.
bohuzial toto ziaden lekar nepozera, takze jedine to fyzio

jaskolka
11. dec 2024

Ako dlho si po pôrode? Ak si bola zasivana, tak to môže byť jazva, alebo stiahnutá a zhrubnuta koža po tom šití. Po pôrode sa veľa žien sťažuje na bolestivé prvé pohlavné styky,je to už tam skrátka iné ako pred pôrodom . Časom to prejde, upraví, alebo existuje aj plastika, ak by to tak veľmi ti prekážalo. Skus zmeniť gynekologa a poradiť sa s iným.
Na oslabené panvove dno existujú rôzne účinné cviky, pozri si aj na internete, je tohp veľa a aj s ukážkami

gelifil
11. dec 2024

kvoli tomuto ako monštrum??

sarita510
11. dec 2024

v ziline odstranuju laserom ,je to bezbolestne

janinah
11. dec 2024

Výmena gynekológa.Si si istá.ze je to z kože a nevyrasta to z vagíny.?

autor
11. dec 2024

@rk123 aktuálne 10mesiacov po pôrode... čiže pochybujem že to zmizne len tak samé od seba...a to kam sa chodí? pardon ale ja sa nevyznám

autor
11. dec 2024

@gelifil no zaroven pri pohlade od spodu všetko vyzerá že ide vypadnúť ..bol to pre mna sok ked som sa tak videla..a ked clovek bojuje cely zivot so sebavedomim tak toto tomu teda neprida...

lenkakravcova
11. dec 2024

To môže byť kľudne aj pozostatok varixu (vaginálnej alebo vulvárnej krčnej žily). Chod s tým k inému gynekológovia na posúdenie. Ak to je toto, tak ťa pošle na cievne - chirurgicky odstrániť.

Aj toto posledné čo si teraz napísala. Daj do Google vulva varix a nájdeš asi dosť podobne foto ako to čo popisuješ.

rk123
11. dec 2024

neviem odkial si ale vies si vygoogli