Ahojte, chcela by som sa poradiť lebo som už bezradná. Pred rokom som začala mať intímne problémy, najskôr to začalo zlým smerom z krčka maternice, podstúpila som 3 mesačnú liečbu s Deflagynom a HPVirinom a odvtedy je všetko v poriadku, bola som aj na očkovaní. Problém je však ten, že sa mi na malých pyskoch spravili také výrastky, sú akoby zvrásnené a neviem či teda majú byť úplne hladké, no mám na nich také akoby bodky (pripomínajú trocha kondylómy) a teraz sa mi tam spravili také dve tvrdšie vyrážky ktoré extrémne svrbia. Kožná nevie čo to je, bola som si to dať aj vypáliť laserom, no nemôžem povedať, že by to nejak extra pomohlo. 🙈 Som už naozaj zúfalá. Mali ste to niektorá?
Neda sa zobrat histologia?
@butterflyeffect no vraj to tak úplne nevyzerá na bradavice 🙈 a tie dve tvrdšie čo tak veľmi svrbia neviem … gynekologička mi s tým úplne pomôcť nevie a zas laserom si dať prejsť celé malé pysky nemôžem … viem, že je to asi blbá otázka, ale vy ich máte hladké? Akože tak na dotyk že nič na nich nie je? 😅 lebo moja gynekologička to najskôr nejako neriešila akoby to bolo normálne
@taktotedanie no z toho asi nie 🙈 respektíve mi to gynekologička ani kožná nenavrhla
@ivah555 ano hladke, sem tam zvrasnene ale ziadne vyrastky, este ma napadlo nemoze to byt herpes ked to svrbi? Kamoska raz mala… Ale tak to by asi kozna a gynekolog rozpoznali. No neviem ci by som na tvojom mieste nezmenila lekarov ked mas problem a ich to nejako netrapi riesit..
@butterflyeffect tak ja neviem možno sú len akoby zvrásnené ale keď si ich tak viac chytím tak vidím že sú tam také vodky a viac vyrážok 🙈 neviem ako majú bežne zdravé vyzerať tak netuším či to je normálne a keďže predtým som si ich nejako neštudovala až keď som začala mať tie problémy tak neviem či som to mala aj predtým … a táto gynekologička je práveže veľmi dobrá a sú veľmi dôkladní v jej ordinácii, no ona vravela, že jej to nepríde ako niečo čo by trebalo riešiť respektíve jej to prišlo normálne
@ivah555 a co na to gynekolog? Nemozu to byt bradavice lebo HPV sposobuje aj tie