Výrastky na koži v okolí pošvy

viki128
16. aug 2020

Ahojte, ku koncu tehotenstva sa mi na pošve na koži spravili také výrastky. Najprv som si myslela že je to akné alebo také niečo, no teraz to vyzerá skôr ako také výrastky z kože. Nebolia ma no je to dosť nepekné, a šestonedelie mi pomali končí, a keď už budem môcť spávať s mužom, tiež mu to isto nepríde atraktívne.. Spomeniem to gynekológovi keď pôjdem.. No zatiaľ, neviete niektorá čo by to mohlo byť a či to zmizne?

sunny8
16. aug 2020

Bradavice možno
?

pribinak
16. aug 2020

Genitalne bradavice. Pozri si na webe obrázky.

extempore
16. aug 2020

@viki128 výrastky na pošve? Nemas to skor na pyskoch? A nemusia to byt hned gen. bradavice- mozu to byt obyčajne fibromy

viki128
autor
17. aug 2020

Len všade čítam že tie bradavice sú z nejakého vírusu, a je to prenosné pohlavným stykom.. Ja to nemám odkiaľ mať.. Už som s priateľom roky a spávam len s ním.
Spravilo sa to v tehotenstve.. Je možné že je to nejaká zvláštna vyrážka z hormónov alebo také niečo?

puklica13
17. aug 2020

@viki128 virus sposobujuci bradavice mozes mat v sebe roky..a pri oslabenej imunite , hormonalnych zmenach sa moze aktivovat hocikedy..aj po rokoch..je to ako herpes ...a nechcem byt zla, ale vzdy je moznost ze ta nakazil priatel..najlesie s tym skocit k lekarovi nech na to kukne

lenvam
20. aug 2020

Zväčšené cievky,ak sú to oni stiahnu sa asi tak do pol roka od pôrodu aj ja som to mala

nika599131
20. nov 2020

Pekní vecer chcem sa poradiť bola som včera na visetreni, keď som nedostala menštruáciu som sa zľakla že som tehotná... No test visiel negatívni tak som šla na visetrenie k lekárovi a odobral mi viter keď som mala vitoky biele.. No ešte to nebolo nič a povedal mi ze mam črievka rozbyte no celkom som nepochopila nevie mi niekto povedať co je to a ci je to väzne ďakujem za každú odpoveď

janulik270
20. nov 2020

Neviem ako tvoje vyzeralju ale ja som.mala bradavice.Neviem ako sa z coho dostali ked som z jednym.muzom.bola roky.Treba to povedat na gynekologii lebo sa to bude zvacsovat.Poslu ta na jednodnovu chirurgii a odstrania vypaluju alebo vyrezavaju.To uz lekar zhodnoti