Vypadla zo mňa hruda zrazenej krvi

dbs2014
26. mar 2019

Ahojte žienky
Neviem ako začal ale dnes som 26DC ms cyklus mam 30-31 dňový moja posledná ms bola 1.3 a ovulku som mala 15.3 vtedy sme sa aj snažili ale k veci cez víkend som začala špiniť a "vypadla" zo mňa hruda zrazenej krvy (niečo ako kuracia pečen 😂😂😂 ) alebo ako to správne nazvať potom som mala cca hodinu ako keby silnú mrchu a odvtedy nič len slabé špinenie... Menzes mám dostať az 1-2.4 .... Stretli ste sa s niečim takýmto??? Za každú odpoveď Ďakujem

anitta98
27. mar 2019

Moja kamarátka čosi také mala a vtedy hneď utekala k doktorovi, lebo z nej lialo krvi ako keby ju rezali. Ak sa ti to ešte niekedy zopakuje, isto choď ku doktorovi. A možno by som preventívne išla aj teraz a povedala mu o tom.

galioska
27. mar 2019

Niektoré ženy to mávajú nemusí to byť nič vážne ale keď sa to zopakuje uisti sa u lekara

mimac
27. mar 2019

ja mám síce trošku hormonálne problémy a toto mávam tak cca každý druhý mesiac a menzes mi trvá tak 4 dni, vraj to nič nie je, to je odlupnutá výsleľka maternice, čo z teba vyšlo.

lealikk
27. mar 2019

@dbs2014 Tak ja som toto mavala pravidelne kazdy mesiac, silne krvacanie a padali take kusy krvy, upravilo sa to az po dietatku, lekar povedal, ze to nic nieje, ze to tak proste mam ako aj ine zeny.

elenita
27. mar 2019

Aj ja to mam bezne kazdy cyklus.

lillala
Autor odpoveď zmazal
Zobraz