Ahojte. Mate niektora skusenosti s touto vlasovou kozmetikou? Nechala som si vysetrit pokozku hlavy, vlasovu pokozku tou kamerou, a mam upchate vlasove cibulky mazom atd. Boli mi ponuknute tieto produkty os firmy preline.sk - SL cistic vlasovej pokozky (ako sampon) a SO koncentrovane kvapky na pokozku. Vlasy mi nadmerne padaju, je to uz neunosne, skusala som vela veci, teraz skusam toto, mate niektora skusenosti s touto liecbou?
Mala som rozne sampony na prirodnej baze, a nic. Ale dakujem
ahoj, ako mozno skus kvalitny jablkovy ocot (napr. z DMka) na precistenie pokozky na hlave... zazrak za 3 dni to mozno neurobi, ale je to prirodne a nie drahe...
https://www.eotazky.sk/preco-vlasy-rednu
Mne teraz, v 30r. 😀začali extrémne padať vlasy. Neriešila som to nijak začala som užívať Magnezium z B6 z DM cca 5€ a do dvoch týždňoch pokoj. Je to o strese, hormonálne zmeny....
Upchate cibuľky mazom ma podrz 😂
@januus ja som ich používala, na kontrole po mesiaci bolo vidieť že vlasová pokožka sa vyčistila a niekde bolo vidno rásť nové vlasy, ale vypadávali mi z toho ešte viac ako predtým
@belatrix94 a po tom mesiaci ste uz teda prestali pouzivat? 🙂 ...mne vravela ta pani v lekarni ze prvy mesiac je kriticky, ze budu vypadavat viac, lebo vypadnu mrtve vlasy, a potom uz sa to ustáli a zacnu rast nove ... len treba vydrzat a pouzivat to tie 3-4mesiace
@januus používala som ešte nejaké dva týždne, viem že za mesiac zázraky čakať nemôžem, ale pri takom množstve vlasov čo mi padá mi za chvílu na hlave nič neostane 😨 takže musím skúsiť nejaké vyšetrenia. A neni som si istá či naozaj z toho vypadávajú len tie odumreté vlasy, lebo to vôbec ani trošku neustupovalo ☹
@belatrix94baby skúste to obyčajne Magnezium, mne to vážne pomohlo do dvoch týždňov a to som sa skutočne bála že asi oplesatiem tak moc mi padali vlasy. Magnezium zakúpené v DM drogerii nie v lekárni- tam ponúkajú minimum mg Magnezia
@januus zdravim, pracujem z tymito liecivom od firmy vital plus active, spolu s mojimi kolegynami po celom Slovensku vo vybranych lekarnach. Nasa praca je diagnostika vlasovej pokozky a vlasu dermokamerou, obraz sa prenasa na iPod a vieme vám stanovit liecbu.
Vysetrenie trva priblizne 15 minut a vo vybranych lekarnach je 1x do mesiaca bezplatne.
Pekny den
Zuzana
@januus dobrý deň a pomohlo vám to ?
Dobrý deň, používam už 3.tyzden prípravky od Vital plus,no neviem či to vôbec pomôže, ako keby vlasy ešte viac padali,je to už neznesiteľné.Neviem ci prestať s ním, už som pred tým bola u kožnej ale krátko som používala jej prípravky co vypísala, zľakla som sa a asi som zle vybrala,nemám čas čakať mesiace kým prestanú padať vlasy,lebo ich už nemám veľa 😞
@timeasimonics A štitna žľaza, hormonálny profil, železo a vit. D sú ok?
@januus poviem ti úprimne na padanie vlasov mi nikdy nefungovalo nič. Ani od doktorov ani od lekárne nič nič nič. Kým som si nezacala farbiť vlasy hennou. Po troch farbeniach vlasy prestali padať a sú oveľa silnejšie a vyčistila sa mi pokožka hlavy. Ale nie j to samozrejme taký lukratívny biznis ako kupovať drahé vodičky alebo dávať si na vlasy kortikoidy odvtedy akonáhle vidím že sezónne padajú hneď si dávam na vlasy hennou. Existuje aj bezfarebna ale pozor si dávaj na kvalitnú hennu,nič z DM..
@januus chcem sa opýtať, či to zabralo. Ja som teraz v lekárni nechala 80 eur za tie veci. Mne tiež neskutočne padajú vlasy.
Podla mna nic z toho nefunguje je to len tahac penazi.
Kup si kvalitny sampon bez parabeniv ci ineho bordelu a bude to ok. Cim menej zloziek bude obsahovat tym lepsie
Ja mam doma radu awapuhi ciernu od paula mitchela