Ahojte ,prosim stalo sa Vam ,ze vam vynechala menstruacia? Mne sa to nestalo nikdy ,teraz prvy krat. Tehotna nie som,bolesti nemam ziadne. Vopred dakujem za rady.
@januska12323 mna velmi vystrasilo ci nemam cystu. Ale to by som asi pocitovala. Dakujem krasne za odpoved.
@natalia2602 môžeš mať anovulačný cyklus
@michaela789 no ja som prave podla mna ovulaciu mala prave pocas toho ako sa mi nespustila menstruacia.
Ano. Každý rok cca 15 rokov
A je to ok? Myslim tak ze nechodite s tym k zenskemu alebo nemate nieco na to predpisane ?
@eeerickal1 stalo sa mi to prvy krat. U dr som bola naposledy 6 mesiacov dozadu a bolo vsetko ok. Pred 2 rokmi som rodila a menstruaciu som mala pravidelnu,preto sa pytam ci s tym niekto ma skusenost
@natalia2602 tak sa ti zrejme len posunula. Kedy to cca bolo?
@michaela789 Menstruaciu som mala dostat pred 13 dnami. Mavam cyklus cca 30-33 dnovy. Ovulovala som pred 3 dnami,viem to kvoli hlienu a mala som klasicke bolesti na vajecniku. Moze sa posunut ovulacia a kvoli tomu aj menstruacia?
@natalia2602 ak sa posunie ovulácia, vždy sa posunie aj menštruácia. Podľa mňa príde, len neskôr ako si zvyknutá, presne kvôli tomu posunu.
@natalia2602 jedna ti vynechala, teraz si mala ovulaciu a ďalšia ms príde normálne. Telo nie je stroj a občas to tak aj vyzerá.
@januska12323 dakujem,je to pravda
@michaela789 dakujem za odpoved,ja som sa uz dostrasila co mi je
Ja mam taky podobny cyklus, ale teda mavam aj 28, aj 40, ale zvycajne tych 30-35 dni a pred roko a pol som mala 51 dni, proste mi meskala 3 tyzdne, to je asi moj rekord. Nic mi nie je.
@majka99999 tak to ste ma upokojili. Dakujem Vam,uvidime kedy sa dostavi ta moja😀
@natalia2602 ak si mala ovulaciu tak cca odvtedy za 2 týždne príde ms
Áno a príčina žiadna, ďalšia prišla normálne.