Ahojte, pred 2 týždňami som bola na gyn, na preventíve
Všetko mam ok, len ma zaskočil vynechaný menzes. Moja doktorka nerobí tak sa idem radiť tu
Tehotná nie som cyklus mam pravidelný , ms mam 7 dni, krvácanie slabé..
Tento mesiac však v deň očakávanej ms mi prišlo len slabučke špinenie (2dni) a koniec. Od vtedy ma každý večer neskutočne nafukuje.
Opakujem , tehotná nie som...
nikdy predtým sa mi to nestalo
@ildiko36 antikoncepčná metóda nemať sex niekedy môže zlyhať ?😂 pokial som nemala sex, čo som nemala, tehotná nebudem ..
zrejme sa pondelok nabehám po vyšetreniach 🙈
Tak to je dobra antikoncepcia😅, tak radsej pobehaj tie vysetrenia aby sa čím skôr zistilo čo ti je😊
niekedy mame hormonalne zmeny, ktore nam menia cyklus. aj pri tych moze byt nafuknute brucho. a teda pri tychto hormonalnych vykyvoch mozu byt prejavy PMS este horsie. kolegyna mava pravidelne, ked sa jej ms posunie, taketo problemy.
Priznaky máš tehotenske 🙃ale ked si 100%presvedčena že nie si tehotna mozes mat daaky zapal co ti posunul ms..problemy s črevami..atd..ťažko to uhadnuť bez vysetrenia..chod za obvodnim lekarom nech ti uroby vysetrenie.
Ale to ze pred 2tyzdnami si bola u lekara a bolo všetko dobre to neznamena ze teraz nemusíš byt tehotna...niekedy zlyhaju aj antikoncepcne metody.