Ahojte, už 6 dní mi mešká menštruácia, robila som si aj 2 testy vyšli negatívne. Podotýkam že kojím a mala som už 2 menštruácie ale táto zatiaľ neprišla. Minulý týždeň v pondelok som bola u gynekológa na prehliadke a robil aj ultrazvuk ale nič mi tam nevidel vtedy som ešte nemala mať menštruáciu no mala som plodne dni vravel. Už druhý deň mi je blbo doslova ale tak keď mám 2 testy negativne a keby som bola aj tehotná minulý týždeň by to videl podľa mňa ze tam niečo nie je v poriadku. Mala ste takto už niektorá ? Budúci mesiac mi majú zaviesť aj teliesko takže len čakám zatiaľ.
@colsami no prvú menštruáciu som mala 18.9. druhú 15.10. a v kalendári mi vyšlo ze tretiu by som mala dostať 11.11. no ale tu ovuláciu mi vôbec neukázalo na minulý týždeň čo som mala a gynekológ povedal ze to sa ani nedá vypočítať nakoľko kojím :D takže som zvedavá kedy príde
Tvoja ms ani ovulacia absolutne nechodi podla nejakej aplikacie co Ti ukazuje kalendar. Trosku sa cudujem ze vzhladom na fakt ze uz jedno dietatko mas a druhe nechces tj chces sa chranit a chystas na teliesko, ze nemas zakladne vedomosti o tom ako funguje zensky cyklus.
To nemyslim v zlom, ale v dobrom - skus si o tom nieco precitat, ved je to 15-20 min ked aj na mobile, a ziskas aspon zakladne vedomosti. Do zivota sa Ti to rozhodne bude hodit.
Ak si mala pred tyzdnom plodne dni, ms sa este len dostavi, tym padom mas posunutu ovulaciu.
A po porode je takato nepravidelnost v norme, este dlho si ms moze chodit ako chce, aj napriek tomu ze uz dva cykly si mala pravidelne.