Ahojte baby, stalo sa Vam, ze ste dlho nemali sex (ja 5 rokov) a teraz mam partnera, ktory patrí k vacsiiim a 3 krat sme boli spolu a zakazdym mame po sexe taký ako keby “vydratý” pocit obaja 🙈😁 ako ste to riesili? Pri sexe sucha niesom, skor patrim k tym “mokrejsim” .
@merynka33 a kolko kol to asi bolo moja? A mal taky pocit aj tvoj partner?
Skúste lubrikant
Myslím, že všetko je to sila zvyku, ten čas, čo proste si nikoho nemala sa niekde prejaviť musel.
@simca06022011 toto nam vobec netreba, lebo medzi nami brutal funguje chemia a ked to mam priamo povedat, sa ma este len dotkne a uz teciem 🙈
A ja čítam výdatný pocit po sexe 😀
@katkami123 😁😁😁😁😁😁😁 ten je jednoznacne, ved preto sme obaja vydretý asi😁
@danka14788 asi tak 7 v priebehu 10 tich dní potom dake 3 dni pauza a potom to uz bolo dobre.. on taky pocit nemal
chce to len cvik, ked si tak dlho nemala sex 🙂
@sweetyna ako mne to ani nevadii, ved ono sa to spravi, len nerozumiem preco to tak ma partner tiez a to ihned po sexe ze uz citi take vydratie
@danka14788 to zavisi od vela veci, ci si niekedy rodila, ako si rodila, kolko si mala partnerov. Ja mam napr za sebou tri cisarske a muz mi stale vravi ze som z vnutra brutal uzka, aj byvali partneri pred rokmi mi to vraveli. Zjavne tak ako navonok, ani zvnutra nie sme kazda rovnaka.
@danka14788 Nie ste obidvaja zvyknuti ma taku frekvenciu stykov. To chce len cas.
Kup si cipky s kyselinou hyaluronovou, aby sa sliznica ukludnila.
Partnerovi pomoze krem Sudokrem, Aviril popripade iny, s obsahom zinku.
@desore dakujem 🙂 uz som si kupila taky gel s kys.hyaluronovou a je to lepsie 🙂 dakujem
poznam... chcelo to len cvik po par kolach si to tam dole akoby zase zvyklo a ten vydraty pocit sa stratil