Vyčistili ma zle po pôrode?

sofia023
29. sep 2024

Ahojte baby prosím vás o radu ..
12.9 som rodila na druhý deň ma poslali na sono lebo som mala roztrhanu placentu tak či ma dobre vyčistili samozrejme im to svietilo na sone ako vo vegas tak mi dávali tabletky z dola ako keď mi aj vyvolávali pôrod ze ci sa to tými krčmi menstruacnymi nevyplavy samo ale žiaľ za dva dni podávaní týchto tabletiek nič takže som šla na čistenie a potom už na druhý deň aj domov raz už som mala teplotu (u mňa nebýva zvykom chorá som raz za dva roky ) ale inak mi nič nebolo na druhý deň som ani nevedela už... následne zo mňa išiel väčší kúsok zrazeniny , krvácanie také slabšié furt a dnes sa mi znova zvyšuje teplota a nič iné mi inak nie je ... bolesti nemám nejaké skoro tak neviem mam ísť do nemocnice ci ma aj na druhýkrát zle nevyčistili alebo len stresujem ?
Len tu teplotu si neviem fakt vysvetliť. Ďakujem za rady 😅

colsami
29. sep 2024

Ahoj, od 12.9. je to este len dva a pol tyzdna, krvacanie po porode je zatial v norme, uplne bezne. Aj pri zenach co mali bezproblemovy porod. Takze nemusela si sa zle vycistit (co ale nevylucujem). Co je to zvysena teplota?

patus_2
29. sep 2024

@sofia023 pri teplote by som zašla na pohotovosť. S týmto fakt nie je sranda.

kiki68
29. sep 2024

Ta teplota nie je ok

e1i
29. sep 2024

@sofia023 ja som tyzden po sekcii mala covid. Teplota bola z neho
Otestuj sa teraz je toho zasa moc

zaba21
29. sep 2024

@sofia023
Ja odporúčam, aby si išla, mali sme skúsenosť v rodine
so silným krvácaním cca 3 týždne po pôrode. Radšej nech sa na teba pozrú.

bluka2
29. sep 2024

Tiež by som zašla na pohotovosť. Utz nech pozrú a CRP tiež napovie, či nejaká infekcia

jana_eyre_2
29. sep 2024

Ja tiež radim aby si šla, toto určite nepodceňovať.. moja svokra s týmto má skúsenosť pri prvom dieťati, nie je to sranda.. radšej ísť zbytočne znova a zistiť že to je viroza ako to podceniť.. držím palce..

michaela329
29. sep 2024

Mne povedali tak, že pri výskyte teploty určite prísť - a to som mala aj kyret po pôrode.

katarina_kat
30. sep 2024

Určite choď, urobia sono či tam niečo nie je a ideálne aj zoberú krv na zápal, snáď si len prechladnutá, nepodcenila by som to (hovorím z vlastnej veľmi zlej skúsenosti).

cacorka2704
30. sep 2024

Ja ked som rodila mi zabudli kusok placenty zistili to na 4 den ked ma poslali na sono a hned som v ten den isla.na kyretaz. Doktor povedal ze ak by som to tam mala dlhsie mozem z toho dostat teplotu a moze za mi zdravotny stav zhorsit. Takze ano mohli nechat placentu este. Isla by som na pohotovost preistotu