Aj vám vyjdú krámy stále vtedy kedy nechcete ? Nenávidím ich 🤣
Nie, vyjdú mi vždy na deň presne a na deň presne aj skončia 🙂
ano, a vzdy na nejaku dovolenku a vylet a tak.. ale uz to neprezivam nejak za tie roky :DDD
to nie su kramy, ale menstruacia. Telo sa pripravuje na moznost mat babatko a vytvara mu "vankusik"
a ak ti menstruacia ci zensky cyklus zneprijemnuju zivot, preco s tym nezajst za gynekologom, ktory zvazi ci je to normalne, ci sa s tym da nieco robit a pod, pretoze taketo pubertalne vyjadrovanie na nejakych forach Ta nikam neposunie, maximalne tak na chvilku vypustis paru
áno, posledné 3 letné dovolenky boli s Norethisteronom. 2 krát plánované 16 dní po cykle a či sa mi cyklus neposunul za tých pár mesiacov aby som mala ísť na dovolenku a nevyšiel na dovolenku? Túto sezonu že vyberiem podľa termínu a tak som v oktobri vybrala a bol to presne termín menštruácie a samozrejme že cyklus za 8 mesiacov ako hodinky a mala som dostať na dovolenke. Ako našťastie ja po tom lieku nemám nejaké nežiadúce účinky ako rozhádzaný cyklus a tak, len to PMS úraduje, sa bojím, že raz sa domov nevrátim načas a zavrú ma niekde do cvokhausu v danej krajine. 😀
Nie, viem si to vyrátať a podľa toho zadeliť veci/prácu/stretnutia, ty nie? Píšeš akokeby ťa to prekvapilo hocikedy.
Áno, zákon schválnosti 😄 naposledy keď sme išli lyžovať do Álp. Termín som vyberala schválne tak, aby som nemala svoje sni, a 2 týždne mi meškali. A samozrejme som dostala v noci keď sme odchádzali 🤣
@1sally12 No nie kazda ma ako hodinky, u mna je rozdiel hore dole aj 5-7 dni a napriklad pri kupe letenky pol roka dopredu je to cista loteria.
ja si ten cas uzivam, vazne 🙂
Tentokrat ma to tak prekvapilo, ze som si najprv na wc myslela, ze krvacam z konecnika 🙈 prislo to v neobvyklom case dna, nemala som zo zaciatku ziadne bolesti, cakala som to az o tyzden, dva... Pri nepravidelnom cykle je to vzdy loteria. Ale teda ja to nemam take strasne, ze by mi to pokazilo dovolenku, takze nic si nepocitam (ani sa neda). Ale keby som nechcela otehotniet a obtazovalo ma to, tak beriem antikoncepciu bez prestavky na krvacanie, vybavene 🤷
@1sally12 si jedna z mensej skupiny vsetkych zien, ktora to ma pravidelne podla mesiaca ;) vacsine sa to parkrat do roka vychyli, cast (ako ja) ma ciste tipos bingo 😂
tak ak je to pre teba taká tragédia, tak nakráčaj ku gynekológovi a môžeš ich aj nemať dlhodobo...