Zdravim mamky.
Chcem radu masa lekarka z Orl bulancie nam odporucila vybrat dcerke 3r. nosnu mandlu a tak chcem vediet ake mate skusenosti urobit to hned alebo pockat kym bude teplos prosim o skúsenosti
Ďakujem za každú radu.
Košičanky prosim ak mate skúsenosti tak prosim aj kde to robiki vašim detickam dakujem
Nam vyberali v maji
Bol to urgent, infekty zo soplov jej sadli na srdiecko.
Od vtedy bola chora 2x
@emi16 no pecka tak to aby som v pondelok volala kym mame iba kašeľ😖
Moja 3r mala ist ale vzdy do toho daco prislo ... Casto je chora stale dycha pusou a tak vzdy som sa bala aby sa nezadusila jeden krcny mi povedal ze ked vyrastie ze sa jej hrdlo rozsiri a tie mandle budu v podstate stale take iste ze jej nebudu zavadzat... Neviem ci je to pravda zda sa mi drasticke davat v podstate operovat tak male dieta pokial to nie je zivot ohrozujuce
Vieš čo, mám sestru ktora má zvačšené nosné mandle a tým pádom má sťažené dýchanie a keď s tým stavom bol u lekára tak jej povedali, že keby jej to odstránili tak za veľmi krátky čas by sa jej to znova objavilo
A neustále sŕka v nose ako keby mala nádchu
@lucka_ke24 sme mesiac po operácii a konečne je pokoj. Dcera bude mat 3r, každý mesiac bronchitida či laringitida či kašeľ a teplota, dokonca aj zápal stredného ucha. Keď už mi štvrtý ORL lekar (s 20 ročnou praxou) povedal, že pravidelne zapálená mandla už neplni svoju funkciu ako vstupný filter pri dýchaní a že sa jej každým zápalom zväčšuje, nemala som už čo váhať. Operacia za 10min laserom, 2 hodiny počkať na pooperačke a šli sme domov. Spinka celu nič, čisto dýcha, zobudí sa vyspata a spokojná. Dokonca dcera konečne sama od seba povie, že toto jej vonia a toto smrdí. Chodte ku viacerým ORL a dajte si predtým urobiť krvné testy a vytery ci to náhodou nie he ešte aj nejaký bacil. Nenechajte to dôjsť do štádia, kedy už dieťa začne byt nahluchle lebo jej hnis tlači aj na Usne bubienky alebo začne mat otvorené ústa a v noci chrapanie a z toho deformácia tvare. Hrozne
@lucka_ke24 dala som vybrať synovi 3r . Áno pomohlo.
My budeme mat 1.rocik a tiez nas to caka 😣😣