Mám švagrinú gynekologičku v meste, kam sme sa presťahovali aj my aktuálne.
Vybrali by ste si ju, alebo niekoho cudzieho za dr.?
Nie rodinu.
Cudzieho..
Raz sa mi stalo že som tajila tehotenstvo pred celou rodinou no bohužiaľ to dopadlo potratom. V nemocnici mi robí teta a čo sa nestalo? Uviedla moje meno v systéme prečítala si celú moju správu a zrazu celá rodina vedela že som potratila... A vraj lekárske tajomstvo 🙈
Ja by som išla ku švagrinej, obe mam super, takže ja by som ani nepremyslala.
Ja by som radšej išla k inému lekárovi, toto by mi bolo také zvláštne, keby bola inej špecializácie tak by som chodila k nej.
Nie,mne by velmi vadilo keby ma videla...
A to mam ozaj radsej zeny ako lekarky
@nika_val tak toto by ma riadne nasralo. Asi az tak ze by som to riesila s jej zamestnavatelom. Ja tiez robim.v zdravotnictve ale na toto som hakliva. Ked pocujem tie reci kto kde co ako. Rypanie sa v cudzom zivote
Spytala by som sa jej, ktoreho kolegu mi odporuca. Lekari vo vseobecnosti moc nechcu liecit svoju rodinu, takze urcite sa neurazi
Urcite nie, vybrala by som si ineho lekara
Zvolila by som radšej iného lekára.
@ibatanecnica ja som sa to dozvedela až neskôr asi 1-2 potom čo som bola v nemocnici takže som to nijak neriešila
@ivik4 ja som s ňou prerušila kontakty na len tie úplne nevyhnutné a nabudúce pôjdem radšej do inej nemocnice
Dovtedy som s ňou mala dobré vzťahy, nič extra ale dobre.. preto ako som písala neriešiť vzťahy či sú dobré ale radšej ísť k doktorke nie príbuznej
Ak by sme mali dobre vzťahy a dôveroval by som jej, určite radšej rodinu než cudzieho človeka.
Vybrala by som si iného a to mi moja sestra vyblikávala pipinu od chlpov laserovým prístrojom :D
@nika_val
To nemysliš vážne... 🤦
Bôj ty Bože 🙁, tak to bolo neskutočné "chrapúnstvo" 😡😡😡
Velmi citliva téma pre samotnú ženu, spracovať to psychicky, zmieriť sa a nieto ešte šplechnúť po rodine, koksoo🤦 To čo sú toto za ĺudia vo svete 🤬
Akože, wau... Neskutočné...
K téme...
Autorka
Vlastná životná skúsenost s rodinou ,"nikdy nikdy nič neriešiť☝️☝️☝️"
Odporúčam iného lekára, ano super ak tam pracuje švagrina, je to plus, ale lekara iného 😉
Švagor by mi vadil ale svagrina nie
@michal_dr bohužiaľ myslím to smrteľne vážne, keby si to nechá pre seba ešte okej tak sa to dozvedela beriem ale nie povedať to ďalej a ďalej
Ale čo už, preto viem že v mojom prípade sa na rodinu príliš nedá spoľahnúť..
Viem že veľa ľudí má perfektné vzťahy s rodinou, švagrinami a atď ale na druhej strane nikdy človek nevie kedy bude riešiť nejaký chúlostivejší zdrav. problém a práve rozoberať to s rodinným prislusnikom to nemusí byť to najpríjemnejšie
Cudzieho