Ahojte ženy, včera som bola u kožnej lekárky a doporučila mi, že by bolo vhodné vybrať jedno znamienko na veľkom pysku ohanbia naľavo, pretože je na blbom mieste a mohlo by sa zvrtnúť na malígne. Vraj to až tak nesúri a mám si to premyslieť. Ale, sama viem že by bolo najvhodnejšie ho vybrať. Problém je že mám strach, že to budem cítiť, alebo že sa pohnem a aj z následného vyberania stehov. Áno, viem že som strachopud 😅 ale nepotrebujem počuť Vaše citáty alá ,,pôrod je horší" (ja si to uvedomujem) 🙂 Bolo niektorá z Vás na tomto zákroku? Budem vďačná keď sa podelíte o svoje osobné skúsenosti 😘
Mam presne tento isty problem ( to iste miesto)... Uz som aj rozhodnuta, ze to musim co najskor riesit, len neviem kde konkretne mam s tym ist... Nejake sukromne centrum? Nemate skusenosti (v BA)? Nevadi mi, ze si za to zaplatim...
Skus Ústav lekárskej kozmetiky v Bratislave, ja keď niečo potrebujem, chodím tam.
Mne na tom mieste vyberali. Musíš prísť oholená, ak nebudeš, oholia ťa oni... prebehlo to tak, že do znamienka pichli injekciu, ktorá ho vlastne umŕtvila a ono sa akoby nafúklo, čo im umožnilo ho vyrezať. Potom už len stehy a bolo po. Celé to trvalo asi 20 minút, necítiť nič, mna to skôr šteklilo. Na zákroku som bola doobeda, hneď po som išla domov a poobede som bola na prechádzke. Čiže vôbec má tie stehy nejak neobmädzovali.
Ja som si davala ih vyse povyberat a jedno napriklad aj vo vlasoch ktore som si omylom rozskrabla alebo v oblasti podprsenky atd. 🙂 naozaj nic strasne to neni pichnu injekciu 15-20 minut nic take necitis a za 10 dni na stehy 🙂
@axy prosim Ta, ak sa mozem spytat, ako sa Ti to hojilo? Lebo vsade pisu, ze rana nema prist do styku s vodou , zalepit sa to tam asi tiez neda... toto si neviem predstavit... 🙄 Dakujem
@kristinajo ja som na tom mala priložený kúsok obväzu a prelepené. Hojilo sa to dobre, vôbec žiadne ťažkosti som nemala, nijak ma to neobmädzovalo ani v chôdzi či na wc. Fakt sa nemáš čoho báť 😉
je to zakrok ako kazdy iny, netreba mat z toho obavy, ano je to na takom mieste, ze osobne by som ani neuvazovala o inom, nevies kedy sa to moze zvrtnut a radsej skor ako neskoro. Nemusis sa bat, ze to budes citit jedine, ked ti to budu umrtvovat a potom uz pohodka 🙂 Kamaratka bola na podobnom zakroku 😉