Ahojte dievčatá. Potrebovala by som pomôcť. Mám veľmi silnú menštruáciu a ešte som neprišla na to aké vložky sú najlepšie. Viete o nejakých na silnú menštruácia? Mala som obľúbené jedni always také zelené ktoré vydržia 9 hodín ale na Slovensku ich neviem zohnať keďže som ich kupovala v anglicku.
Máte nejaký favorit? Pripadne co používate?
Modré always na noc a často menim
@lilluka poharik+vlozka ako poistka, alebo poharik+menstruacne nohavicky.
@dajen_7 keď mám tampon je mi zle točí sa mi hlava takže ich nepoužívam ale ďakujem
@bambulienka25 @simsalabim kalíšok som skúšala no bolo dosť náročné každé 2 3 hodiny ho niekde vylievat. No mne je tak trocha aj z pohľadu na krv zle samozrejme niečo vydržím ale vylievat kalisok mi naozaj robilo problém
9 hodín??? Treba častejšie meniť vložky
@lilluka
@bambulienka25 ja tiez vylievam kazde 2-3 hodiny, ale trva to iba pol dna. Vtedy mam velmi silnu menstruaciu, poharik sa naozaj za ten cas zaplni.... potom to prejde a staci 3x za den. A je zvlastne, ze ti nevadi pohlad na krv na vlozke, ale v pohariku ano.
Dlho som sa vyhýbala tampónom ale keď som mala silný menzes a v škole som raz pretiekla - už si inak ako s tampónom prežiť ms neviem predstaviť Nerozmýšľala si nad tým? 🙂
@lilluka Skús počas menštruácie piť aj 4-5 l vody za deň. Ja ich vďaka tomuto triku mám len 3 dni.
Vlozky night. Prip nejake super. Kludne aj kaufland bevola long. Uz nemam take silne lebo mam teliesko, takze uz nepouzivam longy ani night, ale predtym som jedine takto riesila tri najsilnejsie dni.
@lilluka skús inkontinenčné vložky.Nemaju síce 2-3mm,ale veľkostne nie sú mega,sú ako bežné vložky,hrúbky sú rôzne,prípadne inkontinenčné nohavičky a bývajú aj priedusnejsie-ak teda nemáš možnosť vymeniť častejšie ak som pochopila podľa tých 9hodin.Ale 9 hodín je priveľa na akúkoľvek vložku al.tampon.
@lilluka ahoj,
najviac sa osvedcili vložky kotex na noc - balenie je čierne, a v DMke kupis na inkontinenciu - ocislovane , od stupna 5-7 - ale použivam na ,,červenu,,. tieto su top a vedu poslednych pár rokov.....vyskušaj....akurat to, že balik stoji cca 5eur , žiadne pretekanie....dobre saju, dostatočná veľkosť..., a citiš sa ,,bezpečne,,
@marcellka32 asi autorka mysli ako to poriesit v noci 😉
@lilluka ja mavam tiez velmi silnu, pouzivam naturela a normalne na noc dve.. jedna cez druhu aby sa prekryvali a jedine tak zvladam noc.
@marcellka32 jasne neboj viem len tým ze boli na dlhší čas mali väčšiu absorbciu samozrejme som ich menila po 3 maximálne 3 a pol hodinách
@kubkovamama nemienim ju po 9 hodín ak iba ze tie vlozky mali napísané že sú na 9 hodín a tým mali väčšiu absorbciu samozrejme som ich menila po 3 maximálne 3 a pol hodinách
@lilluka Popôrodné vložky 😁 bez srandy som také používala, predtým než som prešla na kalisok. Teraz mi stačí kalisok + nejaká maxi vložka a vydržím 3-4 hodiny aj v prvý deň
Skús anionove vložky z dm...ale iste častejšie treba vymeniť ako za 9 hod...
treba piť čaj z rebríčka, reguluje odtok krvi, mám to milión percent odskúšané plus zmierňuje bolesti brucha...
@lilluka prvé dva dni sa nepohnem bez týchto inkontinenčných vložiek sú síce dlhé ale super široké
@lilluka ani ja moc tampóny nemusím a nie je mi z nich najlepšie aké keď viem že musím vydržať aspoň 2-3 hodiny tak iná možnosť nie je netečie to cely deň alebo celu noc z teba vkuse ja mám problém s tým že nič a potom v jeden chvíľu tak moc že to nestihne vložka absorbovať môže byt veľká ako chce to nepomôže ale to že jedno miesto kde to v jednom skandujú všetko vyjde niečo sa vstrebe a ostatne po bokoch stecie
Tampón +vložka