Chcem sa spytat, kto ma skusenosti, kde su najlepsie kupele po hysteroktomii, ja mam prave po operacii, a idem k lekarke si poziadat o kupele, len som pozerala, ze po tomto zakroku je mozne ist do kupel Bojnice, Lucky, Nimnica, Bardejov. Kde to je najlepsie, a je moznost si vybrat, kde chcem ist do kupel? Ako to cele vobec funguje? Viete mi niekto poradit? Dakujem velmi pekne za vsetky rady a nazory.
@lulinka78 veľa záleží od toho čo preferuješ,
Bojnice sú pekné kúpele kúsok od mesta, Lúčky a Nimnice sú kúpele tvorené len hádam jedným či dvoma ubytovacími kapacitami a kúpelným domom, čiže ak oblubuješ prechádzky lesom tak aj tam budeš spokojná,
Bardejovské tak to je tiež kúsok od mesta, veľké kúpele, s kopou ubytovacích kapacít aj nejakým kultúrnym vyžitím teda v ja som tam chodievala v lete a pred covidom, a tie tanečky boli úplne super, každý večer sme pretančili. A kedže som tam chodila v lete, kedy rástli aj hríby, tak na tie som tiež chodila do lesa, teda an i nie do lesa, lebo len prechádzkou po areáli sa dali nazbierať.
V ostatných kúpeloch napr. tanečky boli len dva či tri krát do týždňa.
A funguje to tak, že lekár ti vypíše návrh na liečbu. A ak v ZP nepovieš kam chceš ísť tak ti pozvanie môže prísť z akýchkoľvek kúpelov. Bez toho aby si sa ty mohla rozhodnúť. Preto viem, že kamarát chcel chodiť do Bardejova a on chodil na Ačko tak hned pri odovzdávaní papierov v ZP povedal, že chce ísť do Bardejova, pani to tam poznačila a jemu už potom prišla rovno pozvánka z Bardejovských kúpelov. Ja som chodila na B, čiže ja som si volala kam chcem ísť.
Popozerať si aké procedúry ponúkajú.ake je zloženie vody na pitie aj na kúpanie a tiež kvalitu ubytovania.ja odporúčam si doplatiť za 1 lozkovu izbu.
@lulinka78 znama dosla teraz z Bojnic, chvalila si. ano vybrat si mozes z tych ktore ti ponukaju.