Ahojte, prepacte, je to dost osemetna tema,ale kedze je piatok vecer, k dr.sa dostanem najskor v pondelok a na pohotovost s tym utekat nechcem. Od porodu mam zlatu zilu, niekedy menej niekedy viac bolestivu. Teda vnutorne hemoroidy. Dnes som zacala hnackovat, az mi hemoroidy vysli aj von, 2 take male uzliky okolo anal.otvoru, ved to poznate. Lenze ma vsetko stipe atd.tak som sa pozrela zrkadielkom a aj na hradzi mam neviem co, ci je to vred, alebo az tam siaha zl.zila alebo co. Vsimla som si to az dnes,na dotyk boli ako fras. Netusim co to je, citala som kadeco od bartolinyho zlazy az po syfilis...dost ma to vylakalo...neviete,co to moze byt? Dakujem za kazdu normalnu odpoved, bez zbytocneho rypania, sama som dost vystrasena z toho...
@saxana000 mam,natrela som si to faktu mastou aj faktu cipok som si dala,len na tej hradzi ma to velmi znepokojuje
No najlepsie bude smer lekar moze to byt len podrazdene tou hnackou uvidis ci cez noc ta faktu pomoze ale smer proktologia cim.skor to.ries
Ak je to taka maskova hrcka, este to moze byt pozostatok z porodu. Ze si bola natrhnuta a pri siti ti to silno zatiahli, nahrubo spravili a neparali sa s tym. Ci aj to pri hradzi boli?
Ano zlata zila vie vyliezt prekvapivo riadne von.sedavy kupel alebo masticku mas doma?
Inak bola si s tym u lekara toto vyzera uz na 3.alebo 4 stadium to sa riesi operacne..