Dobrý deň,
chcela by som poprosiť o pomoc.
Cca rok som mala na vonkajších pyskoch na ľavej strane z vnútra bielu bodku ktorá bola ohraničená niečo ako taky tukovy vriedok.
Lenže začala som dobrého trosku rýpať 🤦🏻♀️
Zrazu mám z ľavého pysku pomaly veľkosť palca červene podazdene podarilo sa mi niečo vytlačiť.
Dávam si repík.
Nechcem ísť s tým k lekárovi.
Prosím poradíte mi čo si na to mám dať ?
Ďakujem
teplé, sprcha, obklad, vana, asi vred, aj ja to mávam, zvykne sa to opakovať, už sa to ale tak nezapáli, bola som u dr, že vyrezať lebo je tam puzdro ktore sa stale opakovane naplna.... tak reku nie dík, radšej vydržím.... a ozaj, robí sa to ale už sa to nezapaluje, proste to raz za čas vytlačím, neviem možno časom sa odhodlam na op, ale teraz teda nie..
A ichtolovu masť si skúšala, pripadne framykoin.
@eeffka
@eeffka okolo nohy čo najvyššie už keď máte taký veľký vred osprchovať v teplej vode natrieť gafrovu mast a keď máte pružný obvez tak čo najvyššie treba dať a natiahnuť až kým ten vred nepraskne ja stym mám problém každý rok tak viem o com píšem skuste lebo inakšie vás pošlú na chirurgiu
@eeffka
veru teplo a mastenie, ale framykoin neodporúčam práve do tejto oblasti, hocikam inam je top ale tu vie potrápiť zas inak - býva po nom svrbenie v pochve, tym že je antibakteriálna narúša tú mikrofloru tam.... takže vred je ok po nom, ale zas je iný problém...
Ďakujem Vám 🙂 prvý krát sa mi vôbec toto stalo.
resp. moja hlúposť že som do niečoho začala vŕtať.
Bola som u lekára dali mi antibiotiká a je to mojou hlúposťou rozrypany podkožný tukovy vankúšik .... 🙂
@eeffka ty kokos človek by ani neveril čo sa z toho vyvinie 🙂 no mne doktor kázal nechať to na voľno pár dni bez nohavičiek ľahké šaty 😂 a nechať to voľne je to sliznica rýchlo sa hojí a malo by to byt ok. Len sa mi smiali že to nie je tvar že to tskto môžem rozrypat až zoperovať 😂
@lucintus prečo nechceš ísť k lekárovi?