Baby vratila sa mi mykoza. Ja už fakt neviem z čoho sa mi vracia, od doktorky mám aj mastičku ale dako nepomáha, už som skušala rozne mastičky z lekarne a dako nič. Neviem už že prečo stale sa len tak objaví🥺 sex nemáme kedze dole večne niečo mám.
Chcem vás poprosit o daky overení recept ktorí vám zabral🙂
1. Žiadne umývacie gély
2. Pi veľa čistej vody
3. Žiadny cukor
4. Rosalgin vybrať celú kúru
Toto skús..mne nikdy ziadne mastičky ani tablety nepomohli tie to len tlmia. Proste ti niečo vadí musíš zistiť čo. Buď to bude ten umývaci gél možno pracie prostriedky možno materiál spodného prádla.. všetko toto môže vyvolať infekciu
Mne pomohol wobenzym, užívala som mesiac vkuse a odvtedy o mykóze neviem
@ninusa221 zniz cukor...
@ninusa221 zakladna otazka - mas vyterom potvrdene, ze to je mykoza?
@simsalabim to zas nie.
Imunolog
Mne pomohlo keď som presla na zdravu stravu (hlavne zelenina, bez polotovarov), úplne vysadila cukor a kúpila som si probiotika. Tie som brala mesiac. Aktuálne si každé ráno dám na raňajky probiotcky jogurt. Ono to je skôr vnútorný problém. Už 5 rokov ani náznak mykozy.
@ninusa221 tak to vobec mykoza nemusi byt. Najcastejsou infekciou posvy je totiz bakterialna infekcia - s podobnymi priznakmi ako mykoza. Volnepredajne masticky z lekarne su na mykozu. Takze nezaberu.
@simsalabim áno súhlasím.. ja som si tiež nakúpila volnopredjane a nepomohlo.. potom som šla na ster a bola to baktéria nejaka
@ninusa221 ahoj urcite B komplex uzivaj, po týždni pripadne 2 budes citit vyrazne zlepsenie, potom uzivat dlhodobejsie
@chodilasomdomov už som sa toho zbavila odvtedy ( klop, klop) tak ale do buducna dobre vediet 🙂
Baby nemáte niekto doma liek MACMIROR, SúRNE ho potrebujem aj zaplatím
ahoj Jani, ja mám vaginálny krém aj kapsule
ahoj, prosím ťa tie tabletky sú do úst, ak áno tak mi napíš do správy aj cenu za to dakujem
dá sa ti to potom poslať
@chodilasomdomov