Ahojte. Už pár dní mám krvavý výtok s bolesťami podbruška mimo menštruáciu a dnes som začala zvracať. Neviem či to má niečo spoločné čo dúfam,že nie pretože som čítala akurát o zápale vaječníkov. Nemal niekto niečo podobné a zistil sa nejaký gynekologicý problém? 😪
Tehotná nie som ,test je negatívny a mám momentálne čas ovulácie.
...uz par dni, to ta nenapadlo zajst ku gynekologovi a riesis to v piatok vecer?
@anjelicek26 mávam občas krvavý výtok mimo menštruácie a kedysi som jej aj volávala a vždy ma odbila že je to ok, a mám čas ovulácie tak mi to nenapadlo riešiť hneď . Lenže už to je viac ako tri dni a toto zvracanie neviem či je náhoda alebo niečo s tým 🫣
@mici88 rovnako mozes mat velku krvavu cystu, zapal maternice, rakovinu... prepac, ze to pisem takto hnusne a priamo, ale fakt ak ta takto odbija lekarka pravidelne, hladaj inu... nie je to v poriadku... a teraz gynekologicka pohotovost, neobijdes to... ja som mala zapal maternice raz a crp bolo brutalne vysoke... silne antibiotika na dva tyzdne...
@mici88
no takú debilne lekárku som mala aj ja! Krvacala som mimo ms 2tyzdne v kuse, bolesti ako sviňa a ona, ze mi treba antikoncepciu. A odôvodnenie krvácania? Mam byt šťastná, co by iné za to dali, ved to znamená, že môžem mať deti 🤯🙈 Keď som ku nej isla o ďalšie 3 dní, neriesila. To je predsa uplne nornalne, ved ste žena! No zabiť takú dr! Ale hlavne ze tie svoje múdrosti ešte aj na lekárskych fakultách prednasala... Trvalo to u mna takmer mesiac. Isla som k liečiteľov, ten to vyriešil za týždeň. Obyčajný nevzdelany chlap bez VS!
Tým ti tu náradím liečiteľa výhradne! Ale zmen dr okamžite, toto nie je sranda ako píše anjelicek. Môžeš mať vselico alebo "len" posramotene hormony. Treba to riešiť a okamžite.
@svetlonos ďakujem vám za rady. Samozrejme volám jej hneď v pondelok , aj mňa to hnevalo keď mi to povedala že to nič nie je ,ale občas počas ovulácie som krvavý výtok mávala takže som si z toho hlavu nerobila kým som nezačala vracať. Dúfam že mi len nesadlo jedlo a krvácanie bude len nejaká nerovnováha 🙂 ďakujem vám
Krvavy vytok sa moze objavit pocas ovulacneho obdobia, suvisi s hormonmi. Zvracanie moze byt ojedinele pritomne pri ovulacii, sprevadzali by to vsak aj dalsie priznaky - silna bolest podbruska, triaska, atd