Ahojte.. chcela by som sa spytat... na začiatku svojho cyklu (pred ovuláciou) som požila tabletku Escapelle.. chcem sa spytat aké ste mali vy s ňou skúsenosti... viem že tabletka naruší cyklus.. ale na ako dlho? A oskorí mi menzes alebo opozdi? Či to je u každého inak? Pretože už predvčerom som mala hnedý výtok ktorý zvyknem mat 1-3 dni pred menstruaciou. Keďže mávam cyklus približne 30 dňový a teraz to je nejaký 25.-26. deň, tak mi to pride cudne. Je to tou tabletkou?
@kukulienka83 Oki dakujem krásne za odpoved
@kukulienka83 Chcela by som sa spytat ešte jedno... na začiatku cyklu som mala s priateľom sex.. samozrejme s kondómom. Všetko bolo v poriadku, furt sme ho kontrolovali. Potom sme zistili že sa nám kondom roztrhol a dakych 15-20 sekúnd sme sulozili s roztrhnutým kondómom. Rozhodla som sa že si kúpim tabletku Escapelle dala som si ju nejak max do 3 hodin. Bolo to ešte pred ovuláciou. Počas ovulácie zvyknem mávať aj ostatne cykly tak, že má začnú bolieť prsia a tak to mám až do ms. A tak to je aj teraz. Momentálne už špiním a ms by som mala dostať približne o týždeň (špiniť som zvykla 3 dni pred ms teraz je to ale viac dni...). Myslite že som tehotná?
určite nie, ale tabletka ti rozhádzala hormony takže nečakaj, že budeš mať cyklus ako bez nej
@emaemese neboj sa, nie si tehotná 😊 nestresuj sa zbytočne. Tabletku si užila, ťa ti teraz trošku rozhadze cyklus a bude všetko v poriadku 👍
@kukulienka83 dakujem. A mám ešte dotaz.. doteraz som mala hnedý výtok ale už mám zrazu biely normálny.. je to ok?
@emaemese veď uvidíš ako a kedy ti nastúpi normálna ms... tá tabletka to je hormonálna, takže v tele ženy to narobí trošku cirkus...možno aj pár mesiacov nebudeš mať normálny a pravidelný cyklus. Nechaj tomu čas... Možno už ďalší mesiac pôjdeš normálne ako predtým, to je ťažko povedať....
@kukulienka83 ja len či je vôbec normálne že mám hnedý výtok 3 dni a teraz biely
@emaemese prečítaj si leták k tej tabletke...určite je tam kopec nežiaducich účinkov a toto bude medzi nimi
@kukulienka83 je tam jedine že narušený menštruačný cyklus
@emaemese no...šak to je ono
@emaemese Nenaruší ti ho z dlhodobého hladiska, max 2 cyklusy môžu byť rozhádzané, kamarátka to mala 2x tú tabletku a pri prvom raze nemala žiadne komplikácie iba jej po užití bolo zle od žalúdka... ale pri ďalšom musela ísť ku gyn lebo sa jej spustila aj mykóza z toho. A potom mala menzes 2 týždne silný. Potom jej zas meškal na ďalsí mesiac ale potom to už bolo vraj ok 🙂
@gabika0825 mala som 3 dni hnedý výtok a teraz mám zrazu normálny biely... za 3 dni by som mala povodne dostať menštruáciu. Je to tou tabletkou?
@emaemese Ale tak na každú to vplýva inak... to zas nemôžeš brať tak že to bude ako podla letáku... ty to môžeš mať úplne inak
@emaemese A ak máš niečo inak v cykle po tej tabletke tak pravdepodobne je to z nej ale keď tak stresuješ tak choď ku gyn...
Samozrejme že je to tou tabletkou... Ja som hneď po mesiaci mala normálne, ale ako sama píšeš, u každého je to inak... uvidíš sama ako sa s tým tvoje telo vysporiada...