Ahojte žienky, nájde sa tu nejaká ktorá má vpáčené bradavky? Ako to riešite pred partnerom? Normálne ste mu o tom povedali alebo ste počkali kým si to všimne sám? A ako reagoval? Ja mám posledný stupeň vpáčenia a pri stimulácii sú stále schované vnútri. Mám z toho veľké komplexy, nedokážem si nájsť kvôli tomu frajera a pri predstave že ma uvidí nahú "bez bradaviek" je mi nevoľno. Bojím sa že by som ho kvôli tomu prestala priťahovať. Premýšľam aj nad operáciou, ale momentálne sa riešim s jedným chalanom, zatiaľ sa iba nezáväzne stretávame, ale už teraz ma desí tá predstava vyzliecť sa pred ním...
Ty za to nemôžeš moja sestra to mala, ale poteším ta robia to uz skoro všade tristo eur stala jedna bradavka bol to ambulantný zákrok pri lokálnom unrtveni a bola tam ani nie hodinu takže za mňa ak ti to ma spôsobovať také komplexy a neskôr problémy s kojenim by som zvazila zakrok. Je to ozaj ambulantna záležitosť a neľutuje to
Haha, na tomto sa smejeme s mužom doteraz 😅 ja ich mám tiež také.. tiež som mala z toho trochu stres, predsalen nie je to úplne bežné... A boli sme sami v parku, som začala konverzáciu: že vieš ja mám takú vadu jednu na sebe.. a som mu to povedala.. a on sa začal smiať že pre boha čo riešim, že už sa zľakol že mám nejaký malý penis alebo čo 🤣😅🤣 a potom povedal že však to je zlaté.. takže nerieš.. keď je chlap normálny tak to nebude riešiť.. 🙂
Baby a mate ich take ako keby iba “jamky”? Ja sa nemozem pomaly ani do zrkadla na ne pozriet lebo to nevyzera dobre a este aj dvorce mam malicke a v tom tie jamky no hroza 😃 Neviem ako to poviem mojmu buducemu kedze nerada sa rozpravam o takychto veciach..
Áno jamky normálne a k tomu som mávala psia A- veľkosť ...má to veľmi vela žien . Nemusís mať komplex . Inak sa to dá aj operovať . A teda možno ti dám nádej , po pôrodoch a po Tom čo dom dojčila aspoň krátko posledné dieťa ,tak jamky už nemám . Mam ploche ,s tým ,že keď je chladno alebo pri stimulácii vybehnú von . A teda aj veľkosť také pevne B čka . Muž je spokojný ,ja tiež .
@zafir01 a pri dojceni si nemala komplikacie ked bradavky neboli vonku? Dietatko sa prisaje aj tak?
Jasne, najmenšie prsia na svete jamky namiesto bradaviek, malé dvorce.. a som tu, vydatá, tehotná 😁 a už teraz vidím že sa tie prsia menia.. uvidíš že keď spoznas niekoho fakt normálneho nebude to riešiť, potom som bola za to dokonca rada ani podprsenku som nenosila v lete 😅
Pri prvých dvoch deťoch som mala . Ale tam nebolo toľko info o Tom ,v nemocnici minimálna podpora .
Pri poslednom nebol problém . Dcéra sa krásne prisala na cely dvorec a saním si bradavku vytiahla .
@jajana_2 presne tak to mam aj ja s tou velkostou 😃 dakujem vam vsetkym za povzbudenie, je dobre vediet ze nie som v tom sama 😊
Je to niečo za co TY nemôžeš🙂 nehanbi sa za niečo co si nedokázala ovplyvniť 🫶🏻❤️