Vonkajšie hemeroidy

29. máj 2022

Ahojte, viete odporucit nieco ucinne na vonkajsie hemeroidy?
Strasne ma to svrbi, neda sa to vydrzat, kremy nepomahaju.
Aspon dufam, ze su to oni.
Dakujem.

babovka2321
29. máj 2022

Ake kremy mas odskusane?

marisoul
29. máj 2022

Ak chces skúsiť este bežné lieky z lekarne, vyskúšaj proctoglyvenol čipky + určite aj nejaký gel/masť z dubovej kôry. Ak nepomôže, smer všeobecný lekár, ten ta odporučí ďalej ak bude treba.

diamond007
29. máj 2022

Čipky + sedavý kúpeľ dubová kôra + Detralex tabletky a o 2dni bude lepsieeee

ema22270
29. máj 2022

Odporúčam pridať ľanové semienka do jedál, resp. aj do vody aj lyžicu denne. Najlepšie podrvené. A zapiť pohárom vody. Ja som momentálne tehotná a pomohlo mi to, nemám tvrdú stolicu, za to pri prvom tehotenstve to bolo peklo, plus užívanie magnézia. Inak používam hemostop alebo avenoc a hygiena po každej stolici, plus trošku si poležať a nenamáhať sa, napr dvíhanie ťažkých vecí alebo iná veľká fyzická námaha tomu neprospieva. Nejesť oriešky, myslím celé, lebo sa celé nestrávia a potom porežú a podráždia črevá.
Aspoň toľko moje skúsenosti.

kitycat
29. máj 2022

Vonkjsie hemoroidy by som uz riesila u proktologa... Na luhovanie v dubovej kore a masticky uz moze byt neskoro

autor
29. máj 2022

@babovka2321 avenoc a ten glyvenol si teraz davam 🙂 a k tomu fine 6

@marisoul dakujem bola som.si dnes kupit tie glyvenol cipky a aj dubovu koru na sedavy kupel, tak som.zvedava, verim ze pomoze

@diamond007 dakujem bola som.si kupit cipky aj dubovu koru, hadam to pomoze, detralex nepoznam skusim pozriet 🙂

@ema22270 dakujem pekne vyskusam

@kitycat joj ani nehovor, ja sa toho strasne bojim, tak skusam takto, mavala som vnutorne, no teraz mam asi vonkajsie, nejake dva vyrastky mi tam.trcia, ak je to vobec hemeroid, bojim sa ci nie nieco ine. Velmi to svrbi, hlavne po velkej potrebe, pocas toho nie az potom ma to.zacne svrbiet ako sa utriem

kitycat
29. máj 2022

1) chod za doktorom, kym to nebude este horsie.
2) sprchovat, neutierat. Naozaj.