Vodnatý výtok pred menzesom

22. feb 2023

dobry den mam taky problem neviem ci to je problem ale moje sestry tvrdia ze ano a velky! niekedy pred menstruaciou mam vodnaty vytok ale tento cyklus ho mam od zaciatku hned ako mi skoncila menstruacia ale az v takej miere ze ked sa postavim zo stolicky je na nej flak, nema to zapach ani farbu len je toho vela kazdy den. zverila som sa sestram ale tie tvrdia ze to maju max tak pri ovulacii ale nie tolko dni a nie cely cyklus. prosim je to nejaky hormonalny problem?

nelca84
22. feb 2023

prepac, ale o intimkach si uz pocula?

jjanulienka
22. feb 2023

Gynekologicka čo na to?

miskamicha
22. feb 2023

Tazko povedat ci je to problem. Su zeny ktore maju hojny vytok cely cas a niektore nemaju ziaden. Kazda sme ina. Spomen to gynekologovi. A nosis intimky a nepomaha???

mirka_a_hrasok
22. feb 2023

No tiez som sa este nestretla s niecim podobnym, aby sa to dialo takto na beznom poriadku, neviem. Asi by som to riesila s nejakym odbornikom, moze to byt hormonalneho povodu. Chod, nech vies, na com si. Ale fakt ma zaujima, ze co by to mohlo byt, lebo ja absolutne netusim.

janetinka27
22. feb 2023

ja som to mavala pri vysokej hladine estradiolu. ked mi rastol folikul, ale ovulacia neprebehla, rastol dalej do cysty, vtedy som mala stale plodny hlien a mala som ho vela vela vela. teraz mam liecbu, takze folikul praskne a problem zmizol

januska12323
22. feb 2023

Kúp si intimky a objednaj sa k lekárovi. Ako sa dá len tak povedať z čoho to je?

murka2222
22. feb 2023

Ja mám takýto výtok už roky vyšetrenia na gynekológii boli v poriadku. Doktor povedal že niektoré ženy to tak majú, takže používam každý deň intímny a neriešim. Naučila som sa s tým žiť.

autor
22. feb 2023

och zeny :D samozrejme intimky mam, poznam, kupujem. Pockam na mensruaciu a ked to bude pokracovat zbehnem na prehliadku, myslela som ze pred menzesom je to normalne mat nejaky vytok, ale teraz to mam uz od skoncenia tak ma zaujimalo ci je to vazne take hrozne ako mi tvrdia sestry

autor
22. feb 2023

@nelca84 klasická užívateľka koníka, nič k veci nenapíše, len sa tvári že je mudra

janetinka27
22. feb 2023

praveze po ovulacii by malo prist suchsie obdobie, takze ta druha polovica cyklu (az do MS) by nemala byt zvlast mokra ani velmi hlienova.

autor
22. feb 2023

@janetinka27 tak už vážne neviem, bola som v septembri u gynekológa a všetko bolo v poriadku, aj vtedy som už mala pred menzesom vodnaty výtok, ale len pár dní teda

mudramama169
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
23. feb 2023

este mi dnes napadlo, ci to nemoze byt tehotenstvo, mali ste nejaky vytok na zaciatku? totizto nechraneny styk sme mali 3,4 den cyklu ked mi koncila menstruacia, ci som nemala oculaciu hned po a uz mi zostal taky vytok, skusila som si urobit test teraz a je tam slabucka ciarka tak neviem

autor
23. feb 2023
miskamicha
23. feb 2023

Podla mna pozit
Skus inu znacku

autor
23. feb 2023

@miskamicha kupim dnes nejaky lepsi, pozeram ze falosne ukazuje tento, skoda uz som sa aj potesila troska

nat7498
25. okt 2023

Ahoj, ako si dopadla, mám podobný problém len test mi ešte ukazuje negat.