Co Vam pomohlo? Davam si detralex a procto -glyvenol mast a dubova kora..,ale nevyzera,ze by zaberalo...mam aj tlaky na konecniku a boli ma aj podbrusku...na gynde som bola ,vsetko je ok aj sono brucha je ok...
A si si istá ze je to ono?
Ja som sa strašne dlho trápila s tým bola som u proktologa ktorý sa vyjadril ze hemoroidy.
Potom u druhého twn ze žiadne hemoroidy ale trhlina...dal mi na to lieky.a je klop klop dobre.
+ detralex beriem dlhodobo.nezabera hneď ale je to riadny rozdiel
Aj ja mám podobné problémy, dávam si tablety Hemostop a emotralex čapíky, ale asi to nezaberá...
Ahoj, ako si na tom po mesiaci? Pomohla ti liečba alebo si to riešila u lekára? Ja to mám stále rovnako, budem musieť ísť k lekárovi, ale najskôr ho chcem zmeniť.
Ahojte.Ja mám od nedele toto...
V nedelu sme mali na obed kačku,knedlu a kapustu cervenu.podvecer ma raz poriadne prehnalo,lebo ja moc kapustu nemusim(zvykne ma niekedy prehnať z nej,krče v bruchu a podobne),kysnute velmi tiež nie,ale tak som sa dobre nažrala ( ešte aj šišky sme mali ) ....a odvtedy cítim taký akoby tlak na konečnik a krížovú kosť mám takú stuhnutú ( hlavne ked sedím) mam sedave zamestnanie,mám aj vonkajší malý hemoroid už asi 5rokov.Predvcerom som pol hodinu stala vonku,lebo mal starší trening a ledva som potom došla domov,čo ma tak kríže boleli a išlo mi to až do bedrových klbov.Vecer som si dala suche teplo a aj v praci si dávam...ale prechladnutie to nebude....
Samozrejme som googlila od takej a takej diagnozy po najhorsiu....vo štvrtok som si kupila Procto glyvenol čapíky.Velmi sa bojím,že to nie su vnutorné hemoroidy ale rakovina hrubeho creva alebo konecnika.....pretože ak nezaberu tie čapíky,čo iné by to mohlo byť,ked nie to najhorsie...Ja som tieto stavy zvykla mať vtedy,ked som to ozaj prehnala so stravou,pomiešala všeličo a prehnalo ma aj 3-4krat,vtedy som zvykla citiť tlak,ale prešlo to....a teraz nič.stolicu mam ok,krv nie je.
Za aký čas by mohli pomocť čapíky?ak su to hemoroidy samozrejme.... ☹
operacia. Podla stupna, moze byt aj jednoducha (gumickovanie), alebo aj zlozita (rezanie).