Baby poradte mi prosim nieco fakt ucinne na vnutorne hemoroidy. Nepomohol proctoglyvenol mast a cipky, ano factu mast a cipky, ani rectovenal. Uz ma to trapi dlho, par dni mam pokoj a potom zas svrbenie a mierne krvacanie.
@misiatko81 no tak to som nechcela pocut 😀
Detralex tbl
Neviem ako dlho si skúšala jednotlivé prípravky. Je to beh na dlhú trať, keď to chceš naozaj doliečiť. Ak sú to naozaj hemoroidy, tak ako podpora liečby by mohol pomôcť aj Detralex. A vyskúšaj napríklad Avenoc čapíky, ale aspoň týždeň súvislej liečby.
Ale vyšetrenie by bolo najlepšie a najrýchlejšie riešenie...
tabletky a kremy su len docasnym riesenim a utlmenim, ak to mas uz v horsom stadiu, tak iba smer lekar. Ak su len vnutorne, gumickovanim ti to mozno odstrania, za mesiac uz budes mat len spomienku a par rokov uplny klud.
Ja som sa postupne dopracoval k 4 stupnu svojou naivitou v zarucene funkcne reklamovane maste a tabletky, az som skoncil na operacnom stole.
za mna som takto skusala pol roka a nakoniec lekar - gumickovanie na niekolkokrat a zatial mam pokoj.
ako prosim prebieha to gumickovanie? boli to? ako dlho to trva?
je to procedura asi na minutu a potom rekonvalescencia - niekto moze znasat lepsie, niekto horsie. hojenie trva cca tyzden, ja som pocitovala len maly doskomfort, ale nie bolesti. kazdopadne, museli mi to opakovat, lebo tam bolo viac, co museli gumickovat. a raz mi ta gumicka zisla. kazdopadne, pocit bez scrbenia a palenia je na nezaplatenie, urcite by som to riesila u lekara. aj ked ja som sa odhodlavala par mesiacov ☹
@vlada41 ved to ze tiez sa tomu lekarovi vyhybam ale teda asi ma to neminie. Dost co tam chodim kazdu chvilu so zapalom mocovych ciest, teraz este aj toto.
mne napr realne od svrbenia a vsetkeho możneho pomohła aż mast od lekara na recept. \nic volnopredajne nezaberalo. a tiez ma čaká gumičkovanie
Ahoj, skutočne treba navštíviť lekára, ktorý určí stupeň hemoroidov a podľa toho sa zariadiť. Čím dlhšie to budeš odkladať, tým to bude horšie. Hemoroidy sa nedajú vyliečiť, budú sa len zhoršovať, viem o čom hovorím.
nepotesim, ale iba proktolog