Vložky na extrémne silný menzes

7. aug 2022

Baby ktore mate extremne silny menzes, ake vlozky pouzivate? Ale naozaj silny, ja si musim davat do roboty dve vedla seba a ledva vydrzim 30 min. Pouzivam naturela maxi night, ale akosi nevyhovuju, nic nesaju. Vdaka.

pribinak
7. aug 2022

Ascorutin si aspoň kúp.

marcellka32
7. aug 2022

Naturela je slabota, kúp always číslo 4 alebo 5

zuzap33
7. aug 2022

Urcite by si mala navstivit gynekologa a riesit pricinu

autor
7. aug 2022

@pribinak beriem, nezabera.

zojanka
7. aug 2022

Súhlasím s @marcellka32 , Naturella nič moc nesajú. Skúš Always, síce sú ako igelit bohužiaľ ale teda posajú toho oveľa, oveľa viac.

mandzula
7. aug 2022

Lepsie su alwaysky, ked niekam idem, pouzijem pre istotu tampon (nocny) aj vlozku.

autor
7. aug 2022

@zuzap33 riesila som, vsetko je v poriadku, nic nezistil a ja som kazdy mesiac zufala. Meviem si napr. predstavit, ze by som do prace dochadzala busom - nerealne pre mna 1.-2. den.

pribinak
7. aug 2022

Gynekológ to nerieši?

autor
7. aug 2022

@marcellka32
@mandzula
dakujem, urcite skusim

ildiko36
7. aug 2022

Keď tak silno krvacas daj si spravit cytologicke vysetrenie ale tú za ktorú sa platí 25euro.
Vložky always tú nočnú, v pripade v noci pouzivaj aj tie jednorazové podložky pod seba.

mandzula
7. aug 2022

@autor mam to tak isto, zdravotne som ok a krvacam riadne. Robim z domu a veru si uz neviem predstavit byt v praci a cestovat. Na noc musim mat pod nohavicami uterak.

autor
7. aug 2022

@ildiko36 ja uz som si akosi "zvykla",ze prve dve noci nespim. Beham na wc kazdu pol hodinu. Ako kto nezazil, neuveri, uz som rozmyslala,ze poprosim gynekologa, nech mi odporuci vybrat maternicu, nechcem ju, neznasam ju.

marcellka32
7. aug 2022

@mandzula su aj inkontinencne vložky, veľmi dobre, dlhé a hrubé, savé

mandzula
7. aug 2022

@marcellka32 mne tie praveze nevyhovuju, savost je prisposobena mocu, takze tie som vyradila.🙂

januska12323
7. aug 2022

Musí zistiť príčinu, takéto krvácanie už je príliš. Nech si skúsi gyn. takto fungovať.

25daniela
7. aug 2022

Always 4 alebo 5, uvidíš rozdiel.

oskorusa
7. aug 2022

Skús menštruačné nohavičky, pri silnej menstruacii tiež treba častejšie meniť, ale neporovnateľne menej často ako vložky a nepretečú, pripadne v kombinácii s tampónom alebo kalíškom, podľa preferencie.

sunshine_18
7. aug 2022

nasad si ascorutin a zvys dávku vitamínu C pred a počas MS..

pinkgirl
7. aug 2022

A neskúsiš také normálne vložky hrubšie s vatou? ...nie tie "moderné" ako naturella always a podobne. A ako druhý stupeň ochrany nos zároveň menštruačné nohavičky snuggs alebo perties. Kamoška tiež prvé dva dni v strese, furt sa kontroluje a neverila tým gatiam. Potom som jej dala vedieť keď boli za polovičnú cenu, kúpila, vyskúšala a je veľmi spokojná.

deedol
7. aug 2022

kamoska pouziva vlozku plus menstruacne nohavicky.

laura164
7. aug 2022

Always tie oranžove s modrým gélom vnútri, nie tie bez toho modrého a k tomu tampón super najväčší, stihnem prísť do práce, že nepreteciem. Nosím so sebou aj náhradné nohavičky a nohavice. Tiež som zdravotne ok, menzes mám takýto od 14 🙈😅 skúšala som aj kalisok, za hodinu bol celý naplnený a to som mala ten 60 ml. Takže som sa na to vykaslala, tampón a vložka je praktickejšia pre mňa, lebo v robote si nedokážem predstaviť každú chvíľu vymieňať kalisok

pribinak
7. aug 2022

Možno by stačil obyčajný kyret, nemusia ti hneď brat maternicu

bajka16
7. aug 2022

Ja som mala presne tento problém a tiež bolo po zdravotnej stránke všetko v poriadku. Je to normálne. No ale poviem ti, že kým som nezačala používať tampóny, tak som tiež prvé noci nespala. Prvé dni som mala ob tie najväčšie a už potom mi stačili normal. A radšej som mala v noci tampón ktorý som si tesne pred spaním vymenila+ vložka, ako sa nevyspat. A stačilo mi to na noc. A tiež som nedokázala ísť do práce na 12hod, iba s vložkou. A tiež som chodila busom. Takže jedine tampón, pri takejto menštruácii, inak je to všade.

marlent
7. aug 2022

Bud always naturella je nic alebo poporodnr vlozky je dostat aj take s kridelkami nalepovacie...
A tampon nic? Ja si neviem predstavit bez tamponu..tiez by som musela prebalovat do 20-30minut

ropucha6
7. aug 2022

Ak ti nevyhovuje vlozka a tampon, tak by som skusila vlozka a menstruacne nohavicky - napr snuggs. Tam by si nemusela mat stres, ze nieco vytecie. A teda always sa mi tiez zda, ze saju lepsie.

bela30
7. aug 2022

Mozes vyskusat toto: https://lunacup.eu/sk-sk/menstruacny-kalisok/me...
Alebo potom kombinacia nocny tampon, vlozka, menš.nohavičky. Prípadne nejakú formu antikoncepcie napr.teliesko a nebudeš krvácať.

ildiko36
7. aug 2022

Maternicu nedaj vyberať ked nemas zdrav.problemy, budeš mať ine problemy. Ale tu cytologiu si daj spraviť či nemas daaký nalež na krcku, vtedy môže byť nadmerne krvacanie, staci ked mas hpv virus

ankare
7. aug 2022

Always nočné sú super. A menštruácne nohavicky perties.

jabuducanevesta
7. aug 2022

Jessy od DM drogérie a Alwaysky nočné mne vyhovujú

stellarstar
7. aug 2022

Pred MS si nasaď vit C aj počas MS vysoké dávky vit C, OB alebo kalíšok si neskúšala? A keď to dr nerieši kúpila by som gynex alebo mastodynon kvapky na úpravu MS alebo zmeniť gyn