Vitex + alchemilka

sunshine_18
16. máj 2023

Môžu sa užívať súčasne? Alchemilka od 1dc po ovu a vitex celý cyklus.

polovnicka92
16. máj 2023

@sunshine_18 ahoj, ešteže si napísala, zabudla som dneska na vitex 🙂 a ja ich beriem spolu, teda vitex a alchemilkovy caj 🙂

caramellka
16. máj 2023

Ja som tiež tak užívala...

sunshine_18
autor
16. máj 2023

@caramellka a pomohlo?

caramellka
16. máj 2023

@sunshine_18 Dvakrát som otehotnela. Tak ako alchemilku som pila aj maliník, do ovulácie, vitex som mala kapsule a ešte nosifol sáčky.

sunshine_18
autor
16. máj 2023

@caramellka ako dlho si to brala prosím?

sunshine_18
autor
16. máj 2023

A alchemilku si pila od 1 dňa cyklu ci od skončenia menštruácie po ovuláciu?
@caramellka

caramellka
16. máj 2023

@sunshine_18 Aj alchemilku, aj maliník od 1.DC po ovuláciu. Po troch mesiacoch som mala pauzu s alchemilkou.

lorry
4. dec 2023

Ahoj dnes som zacala uzivat vitex od znacky aliver kupeny v dm. Pozeram ze obsahuje jedna tabletka 71,45mg nie je to vela? Kolko ste za den uzivali vitexu? Troska pocitujem tazobu na zaludok a castejsie som musela na wecko.

caramellka
4. dec 2023

@lorry Mala som tieto kapsuly https://www.adiel.sk/adiel-drmek-forte-s-vitami...
a neskôr ešte tieto https://www.mojalekaren.sk/wolfberry-drmek-vita...
Užívala som 2 kapsuly denne.

lorry
5. dec 2023

caramelka dakujem takze moja davka v jednej tabletke je v pohode ? Pomaha ten vitex aj na ovulaciu a otehotnenie?

caramellka
5. dec 2023

@lorry Mne zrejme pomohol. Plus s alchemilkou a maliníkom. Dvakrát som otehotnela.

lorry
11. dec 2023

caramellka dnes ma boli dost podbrucho ako na menzes a predtym ma 4 dni vajecnik aj troska pichalo v nom.Dufam,ze nemam cystu. 5 dni pijem vitex a zacalo to pichanie vo vajecniku a troska bolest dnes uz aj podbrucho divne ako keby som mala dostat menzes.Zvlastne ze po 5 dnoch len a uz ma vajecnik bolel dufam ze to ozaj nebude cysta. Tak to je super,ze si po nom otehotnela a vsetko dopadlo v poriadku? Ked si zistila ze si tehotna vysadila si vitex ? Neviem ci ho mam vysadit ked citim tie bolesti podbrucha dost aby sa mi ked tak pustil menzes ci on sa moze spustit ked aj pijem vitex ? Ja menzes nedostavam posledne roky sama raz za rok

caramellka
11. dec 2023

@lorry To môže byť aj ovulácia. Ale ak sa necítis dobre, pre istotu sa asi poraď s lekárom. Áno, keď som mala pozitívny tehotenský test, vitex som vysadila. Dovtedy som ho brala bez obmedzenia (ja som mala kapsuly), on napomáha hormonálnej rovnováhe, takže menzes normálne príde.

lorry
11. dec 2023

carmellka som objednana k doktorke na sono pre istotu.Takze mozem to nadalej uzivat menzes by mal prist aj ked to uzivam? Tiez mam kapsule .A je to mozne ze aj tak rychlo by mi vitex zabral na ovulku ? No som zvedava ako som na tom. A dakujem za info ☺

lorry
15. dec 2023

caramellka tak dnes som bola u doktorky tak nakoniec som mala ovulaciu myslim ze to bolo v tedy ako som pocitovala to pichanie tie 3 dni.Mam cakat na menzes. Cudujem sa ze tak skoro po 5 dnoch mi zabral vitex na ovulaciu co ja nemavam. Teraz neviem ci mam uz prestat uzivat ten vitex aby ked tak prisiel menzes.Ak by som bola tehotna a budem ho uzivat pokial este neviem moze sa nieco stat ? Lebo aj tak ak by sa stal zazrak co pochybujem musela by som uzivat progesteron od doktorky lebo ho mam malo.

lorry
29. dec 2023

Ahojte dievcata po vitexe som mala ovulaciu ale menzes som nedostala.Neviem co robit test negativny aj krv mi brala tehotna nie som.Mozno je chyba ze som prestala uzivat po ovulacii na tyzden ten vitex.Povedala ze ked chcem ze mi pichne agolutin ale vitex by sa nemal uzivat s hormonmy.Co mam robit uzivat dalej vitex a cakat ci sa mi sputi po ovulacii menzes? Je mozne ze sa mi spravi cysta ked som po ovulke neodkrvacala ?