Vitaminy Maca k plodnosti http://www.vitaminy-mineraly.sk/clanky/maca.html
Ahoj.Co si myslíte o kombinácii s týmito vitaminmi s HAK ? Mam zvýšený prolaktin a testosteron a chcela by som mať babo čo by ste poradili? Ďakujem 😉
@mimonka8859 snažíte sa aj o babo ak sa smiem opýtať?
@gabikamicka možeš kludne užívať aj s HAK, nič sa nestane! 🙂
@gabikamicka áno, velmi by sme chceli babatko 🙂 aj koli tomu som začala kupovat Macu pre môjho manžela 🙂 a sem tam si dám aj ja 😎
Boli ste aj na nieakých testoch u lekara?
@gabikamicka Hej, manželko bol na spermiograme, to bolo v pohode no a ja mam taký menší problém, ale aj to dúfam sa bude dať riešiť, takže sa zatial pokúšame, smažíme sa 😀
Ja mam tiež problém no neviem či je velky alebo maly to je najhoršie ktomu ešte stredu mam neuveriteľne....
@gabikamicka ked je problém, treba ísť za doktorom čím skorej!
@mimonka8859 no sla som predpisal mi HAK na 2 mesiace potom na krvné testy prešiel ešte len mesiac 😔 všetko by som chcela rýchlo a bez problémov hah tazko a vi ako dlho skusate?
@gabikamicka aj ja by som chcela všetko rýchlo, no žial sa to tak nedá 😒 najskor mi tiež predpísal HAK na tri mesiace, dobrala som to v auguste a vlastne od augusta sa na tom pracuje, dúfam že sa podarí čím skor! Musíme veriť!!! 😉 🙂
mimonka8859 Musí no a hlavne bez stresu uz som toho toľko precitala všetko ma pletie ..... Mala si tiež niečo s hormónmi? Ty neuživaš pravidelne Macu?
@gabikamicka áno, hormonálna nerovnováha - PCO- 😒
uživame obaja aj macu aj gynex - odporúčam túto kombináciu. Manželovi sa zlepšil spermiogram a mne sa začali vytvárať folikuly 🙂
@mimonka8859 :/ prajem ti aby ti to vyslo do frasa aj stymi chorobami ...Ja mam zas od stredu Prolaktin a Testosteron
@victoriasju ejha krása toľko toho máme šanci mozme testovat no len to cakanie
gabikamicka ano môžeme 😀 ešte som nevyskúšala DHEA 😀 len nech máme už aj výsledky 😀
@victoriasju ako dlho sa snažítee?
Manzelovi by som k Maci urcite primiesala este Tribulus Terrestris, ten je na pocet a kvalitu spermii este lepsi ako Maca 🙂
http://www.otehotnenie.sk/p/226/kotvicnik-zemny...
a na spermie je aj dobry tekvicový sirup od just prirodný produkt
@gabikamicka ani nie tak dlho, len 1 rok, problém je však v tom, že mám veľmi zlé AMH iba 0,14 ☹
@victoriasju no pre mňa by to bolo dlho no a uzivas niečo?
@gabikamicka iba gynex a macu 🙂 užívala som inofolic, ale vôbec mi nepomohol, užívala som ho viac ako pol roka ☹ a ty ?
Baby a myslíte si že ten Gynex pomáha? Nie je zrovna najlacnejší, tak neviem či to kúpiť alebo čo.. 😖
@victoriasju ja uzivam HAK 😐 ešte mesiac potom späť na kontrolu a maca od včera ;)
@mimonka8859 neviem ja ked tak studujem na nete maca mi vyhovuje podľa toho čo som sa docitala
@gabikamicka No hej, maca vyzerá byť fajn a určite aj je, ale som zvedavá aj na Gynex, čo som sa ja dočítala, tak tiež je to nejaký " prírodný zázrak"
@mimonka8859 docitala som sa k Gynexu podľa mňa ma toho pri veľa kcomu pomaha neverila by som myslím že môže mať tak isto aj negativa ak ma toľko pozitiv... Také neuveriteľne 🙂
@mimonka8859 Ahojky ako sa dari? Mam jednu otazocku môžem Macu uzivat aj počas ovulacii? Dnes mi dosla ovulacia? HAK uz neberiem inak....
@gabikamicka Ahoooj 🙂 no jasne že môžeš, ja mám tiež ovulku 😀 dobre že si napísala lebo som si ju ráno zabudla dať.
My užívame Macu, ale neviem posúdiť či pomáha 😎