Vitamíny Femibion

lusia28
3. jún 2012

Maminky,po roku neuspešného pokusu o babätko som začala užívať Femibion 800,beriem ho 11 deň,mrcha mi mešká 7 deň,tehu testy sú negatívne emoticon .Všetky príznaky na mrchu mám bolesti v podbrušku,bolia ma prsia ale trocha inak ako pri mrche viac.Môže byť príčina v tom,že som začala užívať Femibion?

marcela.m
3. jún 2012

Nemyslím, že by to mohlo byť vitamínmi. Skôr dostaneš menštruáciu alebo si tehotná, ak sa o to snažíte. Test ti to nemusel ešte ukázať, ak si ho robila veľmi skoro. Mňa pri oboch tehotenstvách bolelo v podbrušku a myslela som, že dostanem m. A pri druhom tehotenstve mi test najprv tiež nič neukázal až neskôr a to preto, že som mala posunutú ovuláciu a aj som otehotnela najskôr až 19 deň cyklu, a nie 14-ty, ako sa to počíta. Aj som porodila 7 dní po termíne, ktorý mi stanovili, ale vedela som, že skutočný termín bude neskorší 🙂 Tak skús neskôr urobiť testy, a prajem, nech sa zadarí 🙂

diane87
3. jún 2012

@lusia28 femibion by ti nemal sposobovat ziadne bolesti....tiez si myslim ze mozes byt tehotna....mna tak boleli velmi prsia, ani spat som nemohla poriadne.....test som si robila ked mi MS meskala asi 11 den...a aj z vecerneho mocu mi za par sekund ukazalo //, rano som ho zopakovala a znova //. Test bol GS mamatest 10.... bohuzial tehotenstvo nedopadlo dobre....a preto len ber dalej ten femibion....ja som nebrala....ale uz beriem dopredu....drzim palce nech je vsetko v poriadku ;) ozvi sa ako si dopadla pri dalsom testovani

lusia28
autor
3. jún 2012

@diane87 je mi ľúto,že ste nedošli do úspešného konca,ale raz sa to určite podarí,treba veriť.Pred 7 rokmi som vysadila HA a hneď som otehotnela....v 8,týždni som začala krvácať,keď som išla k dr.o to väčšia radosť bola,keď mi ukázal na ultrazvuku 2 bijúce srdiečka,čakala som dvojičky chlapčekov.tehotenstvo som mala dosť problémové,mala som hematom na maternici,takže som špinila pomaly do 20týždňa.Keď som si myslela,že sme sa ako tak prebojovali do 2polovice v 26 týždni som predčasne porodila,ostal nám len jeden chlapček,druhý sa stal anjelikom po 10hod.ani som ho nevidela,bola som po cisaráku,iba manžel.Preto som sa bála byť znova tehotná čo keď.....a myšlienky sú stále ale syn bude mať už pomaličky 8 rôčkov tak už by bolo aj načase,ale z manželom sa pokúšame skoro rok a nič.Nemyslím si,že som tehu i keď by som si to veľmi priala,posledný sex sme mali s manželom 7.5 manželom bol potom už odcestovaní,takže testy by už niečo ukázali a stále su negat.

lusia28
autor
3. jún 2012

@marcela.m ďakujem

diane87
3. jún 2012

@lusia28 och, to je hrozne co sa vam stalo :( ...velmi ti prajem aby si coskoro nasla vytuzene // na teste a aby bolo vsetko v poriadku. Drz sa

lusia28
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusia28
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lusia28
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
katren
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
majka1981
3. jún 2012

nie, nemoze to byt z toho ze beries Femibion 😉

lusia28
autor
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jomini
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petraxy6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petraxy6
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jomini
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
jomini
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
eviq
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
usacek79
3. jún 2012

@lusia28 v prvom rade - rozhodne pricinou nemoze byt femibion, to je len obycajna zmes vitaminov potrebnych v uvode tehu (resp. v priprave nan), nie je to ziadny liek ani nic podobne, co by malo v moci ovplyvnovat ms a otehotnenie...
a v druhom rade sa zastavam @katren, robi zasluznu cinnost, hoci to moze vyzerat ako "buzerovanie", ale naozaj tu vznika kvantum duplicitnych tem, ktore potom admini tak ci tak zamknu a len sa zbytocne potom stazuje hladanie...
takze netreba sa na nu hnevat 🙂

eviq
3. jún 2012

@lusia28 Z Femibionu to nebudes mat. Ja ho beriem dlhodobo a nikdy som taky problem nemala. Ak to nie je tehu, mohla by to byt aj cysta...

danu
3. jún 2012

@lusia28 skus pozriet do diskusii na ktore ti dala linky katren, pripadne sa v niektorej este opytaj