Ahojte môže pravidelne užívanie vitaminu C oddialiť menštruáciu? Posledné dva mesiace ho užívam pravidelne a teraz mi mešká. Vďaka za odpovede
Vdaka
@slawka2208 ja zatiaľ dva dni ale inak mávam na deň presne a nemeška mi nikdy... A keďže inokedy vitamin C neberiem tak ma zaujíma či to môže byť aj preto lebo niekedy som niekde čítala že citron môže oddialiť menštruáciu 🙂
má to vplyv na intenzitu a môže to trochu posunúť aj začiatok. podarilo sa mi extrémnou dávkou posunúť začiatok asi o 2 dni (kvôli plaveckému - chodila som s dcérou).
ja užívam vyššie dávky už dlhšie hlavne počas s cieľom zníženia intenzity krvácania.
@sim318 @slawka2208 ahojte dievcata,tak ako ste pochodili,zistili ste,bolo to meskanie z toho? Ja som si tiez toho mesiaca davala Cecko,magnezium a meska uz 3 den,mam dost 😑😑
Ja beriem vitamín c každý deň už asi aj tri roky, ale nikdy mi to nespôsobilo meškanie menzesu
ja som na tom tak isto, a momentalne meška týžden čo som nemala nikdy tak dlho. ale pridružujem to k tomu vitamínu, magneziu a stresu 🙂