Dobry vecer prajem zenusky, prosim vedela by ste mi poradit ohladom lieku Visanne ktory si idem zajtra nasadit, je to cca na 3 mesiace a potrebovala by som zopar info, lebo sestricky na gyn sa to pytat nechcem, je neprijemna dost a Doteraz mi ziadny dotaz normalne nevedela zodpovedat.
Chodim do solarka a v lete sa rada slnim, mozem sa pocas doby uzivania lieku vystavovat dlhsie na slnku alebo ist normalne do solarka ? Lebo kamaratka mala nejake lieky na podobny problem a tam jej dr povedala zevraj nemoze sa moc slnit ze slnecne luce nejak skodia v posobeni toho lieku (ak som to spravne pochopila) ja do solaria chodim preto lebo v lete by som sa s mojou bledou pokozkou hned spalila. Toto mi pomaha a robim to tak kazdy rok pred letom. Dalej by ma zaujimalo, ci si mozem pocas uzivania tohto lieku vypit nejaky alkohol, aspon vino, alebo nieco miesane, lebo o mesiac mame rodinnu oslavu, ideme tam cela rodina a budu sa oslavovat troje narodeniny dokopy cize chcem si dat aspon na naladu. Inak nepijem. A posledny dotaz, ci realne ste mala nejaka co ste brali Visanne take vedlajsie priznaky ktore su opisane v pribalovom. Lebo ako mam trosku respekt pred tym liekom popravde.
Dakujem vam velmi pekne za vase komentare 🙂)))
@viestta citala som ale nieje tam nic pisane ani o alkohole a ani o slnecnom ziareni. Tak neviem.. radsej sa spytam takto... v lekarni mi lekarnicka ktora mi ten liek vydavala ani nevedela napisat davkovanie, musela som sa ohlasit az ja, lebo splietala nieco ze to je novy liek, co je zrejme blbost kedze som nasla recenzie z roku 2012 na tento liek. Cize ona ani sama nevedela... a ja moja gyn riesi veci cez sestricku cize komunikujem iba s nou
Ahoj ja som to brala pol roka bola som na dovolenke v Turecku a normálne sa opaľovala a sem tam aj vypila nič sa mi nedialo ja som po liekoch akurát trochu pribrala a zo začiatku mi bolo zle inak nič
Je to hormonalny liek asi by som sa alkoholu a velkemu slneniu vyhla aby si nebola flakata. Priamu skusenost nemam
@zuzu1232 dakujem za komentar 🙂
@e1i no ved kamaratka brala nieco na podobnej baze tohto lieku a dr jej povedala aby sa vyhybala slnecnemu ziareniu. Ale kedze to nebolo to iste tak preto ze sa opytam tu vas ci mate niekto skusenosti