Viac chĺpkov pri bradavkách

29. jún 2022

Píšem tu po prvý raz, príde mi to ako dobrý nápad, keďže sa nemám koho spýtať a toto je ako tak anonymne. Mám 17r a mám pri bradavkach a pri prsiach tmavé chlpky. Možno to je tým ze mám tmavé vlasy takze mám chlpy všade tmavé. Tie pri bradavke zvyknem pinzetou vytrhať, boli to ale vydrzim to keď už to narastie, ale mám aj medzi prsiami chlpky a to ma trápi viac. Viem, ze chlpy tam ma každá žena ale všetky ich maju take jemné, ani ich nevidno. Neriešila by som to, ale mám frajera, a keby sa mám pred ním vyzliect hanbím sa. Ešte ktomu je tu leto, musim to nejak vyriešiť… Nedá sa to vytrhať pinzetou, na to si netrúfam, lebo ich je tam dosť nahusto je ich tam ako na chrbáte ( to len pre predstavu, proste to nejde vytrhať aj keby chcem pinzetou ). Mali ste aj vy v mojom veku chlpy tam? Riešili ste to či ste kašľali na to?

jjanulienka
29. jún 2022

Keď ti to moc vadi tak si do vydepiluj🤷🏽‍♀️A pri bradavkach jedine pinzetou

ibajaanikiny
29. jún 2022

Treba ist na komplet vysetrenia,gynda,endokrinologia,skontrolovat hormonalny profil atd. Ak sa vylucia vsetky zdravotne problemy,ze to je “len” estetickeho razu,tak treba investovat do lasero.epilacie…je drahsia,ale stoji vysledok za to. Sedenia treba opakovat…