Venušine guličky - skúsenosti

dogutty
29. dec 2015

Mate skusenosti?

gabiiqa
29. dec 2015

mame 😀 čo konkretne ?

ukulela
29. dec 2015

ja mam skusenosti s mozartovymi gulkami - aj to sa rata?

janinah
29. dec 2015

Venuša mala guľky? 😀 ja ,že len Neptún,Zeus a ich kamoši.....baby,slušne odpovedajme,neodplašme si 11teho chlapa,čo sa tu prihlásil... 😉

kleofaszkutya
29. dec 2015

Táhni.

hornyak
30. dec 2015

To aké máš meno? Dosť poburujúce.

bonaqa2013
30. dec 2015

nie, ale rada sa priučím.... Len prosím bez následkov - máme už 4 deti. 😀 😀 😀

sardinka335
30. dec 2015

@bonaqa2013 ani ty uz take nebezpečné hry ako sex nechceš velmi hrávať? 😀 😀 😀

Ale inak kočky ja by som tie guličky az tak nezatracovala (nehovorím ze to robíte) ale posiluje to panvove dno a svalstvo vaginy, a veru my viac rodičky ked si niekedy kýchneme a máme plný močák....takže dalo by sa povedať, ze tu by išlo o spojenie príjemného s užitočným....ale neskušala som len tak premýšlam.

susanne6
30. dec 2015

raz som dostala ako darček od vtedajšieho priateľa...ale popravde, neskúšala som...ani neviem prečo :( a už ani neviem kde sú...

kocurikova1
30. dec 2015

Dost o nicom tiež som dostala ako darček. Funguju len ked sa hýbes a aby si z toho aspon nieco mala musim priam skakat asi tolko

doty1
30. dec 2015

@kocurikova1 takže v skratke - človek popracuje na postave a ešte si aj užije 😀

cecil36
30. dec 2015

@sardinka335 tak ja uz len tie gulicky v senior verzii- kegelove cviky 😀 😀

nibiru
30. dec 2015

mam ich doma mesiac nosenia a moje cvrkanie si pri kýchnutí prešlo,zaleži ale na velkosti hlavne material mne vyhovuju len jedni jedine z 3 čo mám a fakt prijemne s užitočným mne šlo hlavne o to panvove dno :--) učel to splnilo 🙂

jabadaba
30. dec 2015

@dogutty a co by si s nimi rad? Teda, ehm, pokial myslime to iste potom tebe na nic nebudu...nechcela som Ti kazit iluzie, ale nemas k tomu vybavenie..... 🤐 😎

smoulinka1505
30. dec 2015

Venusine gulicky su hlavne na zdravotne dovody a az v pozadi je rozkos.je toho viac.a strasne zalezi od materialu.ak su nekvalitne-plastove mozu narobit viac skody ako dobra.sluzia hlavne na posilnenie posvoveho svalstva.ak sa vypracuje tak zena ma vacsiu rozkos aj pri sexe.treba navstivit predajnu s erotickymi pomockami a dobra predavacka vam k tomu musi vsetko povedat.hlavne pozor na ten material

jabadaba
30. dec 2015

@sardinka335 no ale to asi nebude pripad zakladatela temy, ci? 😀

jabadaba
30. dec 2015

@smoulinka1505 hmmmm...este sa tu namotam na gulicky.....

smoulinka1505
30. dec 2015

@jabadaba mozno to chce ako darcek😄.ak chces napis ip a poviem ti.neni to zla vec

jabadaba
30. dec 2015

@smoulinka1505 aj to je mozne, asi darcek, ale to uz cas Vianoc presvihol... 🙂 Verim, ze to ma pozitivnu stranku...dik, keby daco ozvem sa. 🙂

stardust
30. dec 2015

no, co som si precitala na nete, tie venusine gulicky asi nebudu uplne nevhodnou temou pre zeny po porodoch, ked im treba posilnovat posvove svalstvo.

nibiru
1. jan 2016

@jabadaba ja ich fakt možem len odporučiť ja mam tieto https://www.setriza3.sk/zlava/info/venusine-gul... nie su drahe a ten material je fakt super umyvam ich lactacytom a potom cistou vodou 🙂

annm28
Odpoveď bola odstránená
Zobraz