Mate skusenosti?
ja mam skusenosti s mozartovymi gulkami - aj to sa rata?
Venuša mala guľky? 😀 ja ,že len Neptún,Zeus a ich kamoši.....baby,slušne odpovedajme,neodplašme si 11teho chlapa,čo sa tu prihlásil... 😉
Táhni.
To aké máš meno? Dosť poburujúce.
nie, ale rada sa priučím.... Len prosím bez následkov - máme už 4 deti. 😀 😀 😀
@bonaqa2013 ani ty uz take nebezpečné hry ako sex nechceš velmi hrávať? 😀 😀 😀
Ale inak kočky ja by som tie guličky az tak nezatracovala (nehovorím ze to robíte) ale posiluje to panvove dno a svalstvo vaginy, a veru my viac rodičky ked si niekedy kýchneme a máme plný močák....takže dalo by sa povedať, ze tu by išlo o spojenie príjemného s užitočným....ale neskušala som len tak premýšlam.
raz som dostala ako darček od vtedajšieho priateľa...ale popravde, neskúšala som...ani neviem prečo :( a už ani neviem kde sú...
Dost o nicom tiež som dostala ako darček. Funguju len ked sa hýbes a aby si z toho aspon nieco mala musim priam skakat asi tolko
@kocurikova1 takže v skratke - človek popracuje na postave a ešte si aj užije 😀
@sardinka335 tak ja uz len tie gulicky v senior verzii- kegelove cviky 😀 😀
mam ich doma mesiac nosenia a moje cvrkanie si pri kýchnutí prešlo,zaleži ale na velkosti hlavne material mne vyhovuju len jedni jedine z 3 čo mám a fakt prijemne s užitočným mne šlo hlavne o to panvove dno :--) učel to splnilo 🙂
Venusine gulicky su hlavne na zdravotne dovody a az v pozadi je rozkos.je toho viac.a strasne zalezi od materialu.ak su nekvalitne-plastove mozu narobit viac skody ako dobra.sluzia hlavne na posilnenie posvoveho svalstva.ak sa vypracuje tak zena ma vacsiu rozkos aj pri sexe.treba navstivit predajnu s erotickymi pomockami a dobra predavacka vam k tomu musi vsetko povedat.hlavne pozor na ten material
@sardinka335 no ale to asi nebude pripad zakladatela temy, ci? 😀
@smoulinka1505 hmmmm...este sa tu namotam na gulicky.....
@jabadaba mozno to chce ako darcek😄.ak chces napis ip a poviem ti.neni to zla vec
@smoulinka1505 aj to je mozne, asi darcek, ale to uz cas Vianoc presvihol... 🙂 Verim, ze to ma pozitivnu stranku...dik, keby daco ozvem sa. 🙂
no, co som si precitala na nete, tie venusine gulicky asi nebudu uplne nevhodnou temou pre zeny po porodoch, ked im treba posilnovat posvove svalstvo.
@jabadaba ja ich fakt možem len odporučiť ja mam tieto https://www.setriza3.sk/zlava/info/venusine-gul... nie su drahe a ten material je fakt super umyvam ich lactacytom a potom cistou vodou 🙂
mame 😀 čo konkretne ?