Baby poradte.
Mam 40 rokov a posledny rok to uz nedavam.
Taky silny meznes mavam ze nie som schopna fungovat.Doslova sa to vzdy zo mna leje. Uz som zvazovala par krat aj urgent.
Gynekolog to neriesi.
Vyskusam akekolvek doplnky vyzivy s ktorymi mate skusenost ?
Dakujem.
Daj si HAK, tým sa to zníži aj krvácanie. A výmen lekára.
Toto doplnky výživy nevyriešia.
Tu treba zmeniť gynekológa a napr dať predpísať nizkohormonalnu antikoncepciu
Dať urobiť hormonálny obraz a zistiť aj hodnoty železa, či nie si anemicka
mne pomohol len kyret. Mala som vysokú endymetriózu.
tak tu 🚩 Ten tvoj gynekológ nech spáli diplom, ty si nájdi nového. Ja som takto presne dopadla... Jeden vyšinutý gynekológ mi stále opakoval: Noo máte silný menzes +(extrémne bolesti) kúpte si železo... Časom som vymenila lekára a smer operačná sála= Endometrióza ako bič 🤷♀️
mam rovnaky problem --- u teba urcite zmena lekara, ja mam za sebou 2x kyret a som na hormonalnej liecbe a vyzera ze sa to opat horsi a.... a tak to proste uz asi ukoncime 🤷🏼♀️ no urcite si daj zobrat krv na hemoglobin a ano, so silnym viacdennym krvacanim je to na pohotovost
Ja som poprosila predpísať K vitamin (zmierňuje krvácanie) a železo kvôli anémii. Pomáha to. Ale neviem, ako to prebieha u teba. Skús si to dať predpísať obvodným lekárom. K vit mne zaberie 3-5 kvapiek. Lekár napísal max 15kvapiek (nechcem klamať, koľkokrát denne, to si nájdeš v príbalovom letáku).
Ja mam rovnaky problem, odkedy mi nabehol cyklus po porode. Moj gyn mi odporuca tiez len mirenu, kyret alebo vydrzat....na sone mam vsetko ok. ale najhorsie su prve 2 dni, potom je to uz lepsie. Aj teraz som hore od druhej, co kvoli bolestiam nemozem spat.
Zmeň gynekológa to nieje normálne mne sa to stalo po potrate 2mesiace a môj gynekológ ma vyhresil, že či mám rozum že môžem vykrvacat jedze6som prišla až keď to ustalo našťastie sa to už neopakovalo. No isto to nieje sranda.
Mna si tiez pinkali po porode a raz som nevydrzala a sla na pohotovost Dostala som Noretisteron a nasledne HAK. Mam 4 dni a z toho druhy silnejsi den. Normalne uz nebuvam unavena malatna. 😉
Vymeniť gynekológa čím skôr.