Veľmi silný menzes

kubikush
2. mar 2015

Dobrý deň moja priateľka nedávno dostala krámy ale meškali jej pár dni asi 3 lebo bola vystresovana + brala antibiotika lebo bola chorá a teraz ma strašne silné krámy že ich v živote eŠte takéto nemala že každé 2 hodiny si mení tampón a že to z nej dosť veľa tečie, chcem sa spýtať či to je iba také nejaké "ochorenie" alebo je tehotná alebo čo sa stalo. Ďakujem

aduskatt
2. mar 2015

a my máme asi vešteckú guľu, prepáč, ale na toto je lepšia asi návšteva lekára. My skutočne nemáme odkiaľ vedieť či je, alebo nie je tehotná ani čo sa stalo......

kubikush
autor
2. mar 2015

ale ja len že či to nesúvisí s tehotenstvom alebo to je nejaký bežný príznak 🙂

aduskatt
2. mar 2015

@kubikush my to ale fakt nemáme odkiaľ vedieť...

steinarka
2. mar 2015

@kubikush v tehotenstve by boli prave naopak - slabe kramy 😉 mozno bola nachladena, tak sa jej spustili silne.. ved to nie je veda..

adinam
2. mar 2015

Jarné prázdniny pokračujú,ešte týždeň sa pobavíme 🙂

cerez
2. mar 2015

Dočkala som sa! Takže silné krámy? 😀 Má dve možnosti. Nasadiť vitamín C a piť bylinný čaj prasličku roľnú. Druhá možnosť šupky-dupky k lekárovi.

cerez
2. mar 2015

Ešte som prišla na tretiu možnosť. Dokúpiť jej tampóny!!!!!

sibalka21
2. mar 2015

@kubikush no tak tehotná určite není a viac jej povie lekár. Ale to sa občas stáva ja si myslím že sa nič nedeje. Aj ja som sem tam mala silné krámy.

kubikush
autor
2. mar 2015

dobre veľmi pekne vám ďakujem za rady 🙂 poprípadne podpichnutie lebo ja sa fakt do toho nevyznám tak neviem a eŠte raz Ďakujem a prajem pekný večer 🙂