Veľmi silné menštruačné krvácanie po zavedení nehormonálneho vnútromaternicového telieska

kikulik1
26. nov 2022

Ahojte baby. Idem sú ku vám pre radu. Pred 2 mesiacmi mi zavádzali nehormonalne vnutromaternicove teliesko. Od vtedy mam už druhú menštruáciu, ktorá je veľmi silná. Nestačí mi ani najsilnejšia vložka za hodinu vždy pretečiem. No horšie je, že zo mňa idú cele kusy akoby celá časť sliznice vide naraz. Je to veľké aj 8 cm a viacej kusov. Také zrazeniny. Myslíte si, že sa to ešte ustáli alebo budem ju musieť ísť vybrať. Mali ste niektorá uz s tým nejakú skúsenosť? Ďakujem za skúsenosti.

janinah
26. nov 2022

Sú prípady,kedy si organizmus vie povedať,tak toto už na mne neskúšaj....len ho treba počúvnuť.ˇZe ťa 8cm sliznica ešte nedoviedla ku gynekologovi je dosť risk so zdravím.

janinah
26. nov 2022

Máme skupinu Zdravotníci,kde ešte radí zopár ochotných ľudí a je tam aj dr. gynekolog,len ju treba osloviť nickom,chodí tam ale už len občas.

sickynickyobsadene
26. nov 2022

@kikulik1 vygoogli ascorutin je voľne predajni myslím,prečítaj si onom...

kikulik1
autor
26. nov 2022

@sickynickyobsadene ten poznám. Ďakujem

veselo_neveselo
26. nov 2022

Uvidis. Ja som mala pri teliesku silnejsi menzes, po celu dobu. Zrazeniny tiez, ale to beriem ako normal. Ako to bolo hned po zavedeni uz ale nepamatam. Ale pamatam ze chvilu to trvalo, pokial sa vsetko ustalilo. Ked som ale bilancovala, tak mi to vyslo pozitivne, ze spolahliva antiko, bez hormonov a bez dalsich serepeticiek, aj ked za cenu silnejsieho krvacania a ja som teda mala menstr bolesti tiez (ale to cely zivot bez ohladu na teliesko).
Dala by som tomu tak pol roka, a ked potom stale nebudes spokojna, tak prehodnotis.

linda2985
10. apr 2023

@kikulik1 ahoj, prosim Ta ako to skoncilo, ja mam podobny problem akurat bez zrazenin, ale velmi silne krvacanie, kazdu hodku musim menit a to som mavala uplne slabe. Som rok po zavedeni ale kojim takze som predtym nemala iba raz po porode.

kikulik1
autor
10. apr 2023

@linda2985 ahoj. No ja som si ju musela dať vybrať. Takže už ju mesiac nemám a už je všetko v poriadku...nezlepšilo sa to vôbec....a začali má aj kríze z toho bolieť , tak som ju dala vybrať.