Veľmi silné menštruačné bolesti a Aulin

15. okt 2024

Ahojte, mám veľmi silné menštruačné bolesti, každý mesiac, ale len prvý deň menštruácie. Navštívila som viac gynekológov a vraj je všetko v poriadku, čo mi poradili bola antikoncepcia, čo nechcem. Nezaberali mi žiadne lieky, vždy som skončila u doktorky na injekcií. Konečne som našla liek, ktorý mi zaberie a viem fungovať normálne aj v ten deň - aulin. Chytili ma silné bolesti a kolegyňa mala u seba, tak mi dala. Viem, že je na predpis a preto ma zaujíma, môže lekár vypísať na moju žiadosť tento liek? Myslíte, že je šanca, ak mu poviem, že len toto mi zaberá a len s týmto viem fungovať, tak mi vypíše? Potrebujem len ten prvý deň, lebo bez toho končím vždy na injekciach a takto sa to nedá, nemôžem si dovoliť ani v práci toľko vynechať.

nikol789
15. okt 2024

Áno mne tak predpísala na menštruáciu a migrény

glade22
15. okt 2024

Určite ti predpíše

sim_mi
15. okt 2024

Ano, mne dokonca predpisuje obvodny

anavixy
15. okt 2024

Ano, moze, je aj priamo urceny na menstruacne bolesti.

slava76
15. okt 2024

@anavixy ano. Obvodny to prefpisuje tiez. Su aj sacky aulin.

zuzika87
15. okt 2024

Akurát som dnes volala obvodnej a predpísala mi ho ja si ho dávam uz dlhšie pri veľkých bolestiach krčnej chrbtice, alebo menštruácii

milanemila
15. okt 2024

Jasne, mne predpisovala gynekologicka este pred porodmi. Mala som obratenu maternicu, takze tie stahy a krce boli o to vacsie, kedze musela tu krvt “vypumpovat” von. Ja som si kazdy mesiac davala tak 2-3 dni 2 tabletky denne. Po porodoch momentalne ani skoro neviem, ze nejaku memstruaciu mam.

petracandle
15. okt 2024

A prečo by ti nepredpísala, veď to nie je heroín. Normálny liek od bolesti na predpis. Či už obvodná alebo priamo gynekologička