Ahojte, mám veľmi silné menštruačné bolesti, každý mesiac, ale len prvý deň menštruácie. Navštívila som viac gynekológov a vraj je všetko v poriadku, čo mi poradili bola antikoncepcia, čo nechcem. Nezaberali mi žiadne lieky, vždy som skončila u doktorky na injekcií. Konečne som našla liek, ktorý mi zaberie a viem fungovať normálne aj v ten deň - aulin. Chytili ma silné bolesti a kolegyňa mala u seba, tak mi dala. Viem, že je na predpis a preto ma zaujíma, môže lekár vypísať na moju žiadosť tento liek? Myslíte, že je šanca, ak mu poviem, že len toto mi zaberá a len s týmto viem fungovať, tak mi vypíše? Potrebujem len ten prvý deň, lebo bez toho končím vždy na injekciach a takto sa to nedá, nemôžem si dovoliť ani v práci toľko vynechať.
Určite ti predpíše
Ano, mne dokonca predpisuje obvodny
Ano, moze, je aj priamo urceny na menstruacne bolesti.
Akurát som dnes volala obvodnej a predpísala mi ho ja si ho dávam uz dlhšie pri veľkých bolestiach krčnej chrbtice, alebo menštruácii
Jasne, mne predpisovala gynekologicka este pred porodmi. Mala som obratenu maternicu, takze tie stahy a krce boli o to vacsie, kedze musela tu krvt “vypumpovat” von. Ja som si kazdy mesiac davala tak 2-3 dni 2 tabletky denne. Po porodoch momentalne ani skoro neviem, ze nejaku memstruaciu mam.
A prečo by ti nepredpísala, veď to nie je heroín. Normálny liek od bolesti na predpis. Či už obvodná alebo priamo gynekologička
Áno mne tak predpísala na menštruáciu a migrény