Ahojte, pred 5 týždňami som mala sc. 3 týždne som sa cistila a potom týždeň už bolo ok. No pred 2 dňami som začala silne krvácať, že musím ísť pravidelne vymeniť vložku aj každých 20 minút. Môže to už byť už menštruácia? Krvacanie neskutočne silné, že mám pocit, že vykrvacam. Nekojim.
Isla by som na kontrolu urcite
Kazdych 20 minut je urcite velmi kratka doba. Isla by som na pohotovost alebo rano hned volala svojmu gynekologovi ze co dalej
Urcite by som isla hned do nemocnice. Toto nevyzera na menzes. Aj moj prvy bol silny, ale rozhodne nie takto.
Ako ste prosim dopadli,mam ten istý problem.
@barborakarin dobrý deň, po 2 tyzdnoch som prestala nakoniec krvácať, 2 týždne bol pokoj a teraz opäť 5 dní silno krvacam ale uz to prestava. Nikdy som také krvacanie nezažila, ale asi to bude kvôli tomu cisarskemu. Keď som bola pri prvom krvacani u doktora nič zvláštne nevidel len ze sa mi hoji maternica.
Prva menstruacia je masaker, ty tam mas aj jazvu na maternici zvnutra, kde sa ta stielka zlupuje, plus rana po placente. Beries zelezo? Ono to treba aspon tri mesiace po porode este brat.