Veľmi silná menštruácia z HAK

9. sep 2024

Ahojte, začala som brat Hak Maitalon, toto je moja druha menstruacia s nou no je veľmi veľmi bolestivá a silna, dávala som si ju predpísať z dôvodu že moja menstruacia bola veľmi Častá a tiež silna, bolestivá, nepravidelná. Je to normálne alebo kedy sa obrátiť na doktora aby mi ju vymenil. Práve som si kúpila cely nový balíček.

anjelicek26
9. sep 2024

Tak HAK urcite s casti pomoze, ale viem si predstavit, ze ak mas nejaky myom, endometriozu alebo nieco tomu podobne, tak to tiez nic nezachrani... ale ano obratit sa zasa na lekara je dobry zaciatok.

s1s4
10. sep 2024

ja som mala Drovelis, zo začiatku som mala 4 bolestivé menštruácie po dobu 2 týždňov (2 týždne bola doba na ktoré som bola zvyknutá keďže mám poruchu zrážanie krvi)ktoré som nejako prekusla ale piatu už som išla za lekárom, teraz mám azaliu,tabletky sú také že menzes by sa nemal dostaviť vôbec, prvé dva mesiace som mala neskutočné bolesti a neustále som krvácala ale povedala som si že to zvládnem, potom už bude lepšie a ba- oplatilo sa, teraz už sa s tým nemusím zapodievať. avšak ja mám antinu kvôli spomínanej poruche krvi a tvorbe cýst. takže byť tebou idem za lekárom ak je to naozaj nevydržateľné a bráni ti to robiť obyčajné veci, ak to vieš vydržať tak skús mesiac-dva počkať a uvidíš, na antinu si musí telo zvyknúť