Veľmi silná menštruácia po pôrode

7. okt 2021

Ahojte,som 7 tyzdnov po porode(prirodzeny) a v pondelok som dostala menstruaciu(prvu po porode).Prve 2 dni boli v pohode,skor take spinenie,no ale treti den je brutal,vely den zo mna tecie krv,bolesti sice nemam,ale baby ja tolko krvi som v zivote nevidela.Je toto normalne?Ci radsej ist ku gynekologovi?Na kontrole bolo vsetko ok…

pamela_9
7. okt 2021

Ahoj, je to Ok, tvoje telo sa naspäť dáva do “pôvodného stavu” .. neboj sa, aj pre telo je to šok, zmena.. takze pokoj

andrea_prestastna
7. okt 2021

Ked je to velmi vela vloziek za den chod na gyndu, ja som mala tiez asi 10denne vsetci ze normal cistis sa a pritom som mala nieco v maternici este a skoro som vykrvacala , daj na svoj instinkt, vela zdravia

nellka21
7. okt 2021

Ja som mala ale po sekcii taky stav. Dva dni len trošku, tretí a štvrtý deň som myslela ze mi tecie krv aj od suseda 😳😳...vela vela každých 15-20 min na wc co mi vlozka nestihala. To bolo den aj noc. Potom na piaty den sa to upokojilo a mala som bežnú MS. Cele to prehrmelo bez jedinej bolesti.

leuska1991
7. okt 2021

Ja som tiez neskutocne krvacala...hlavne ku koncu sestonedelia,a krvacala som skoro 9tyzdnov. Ale bolo to ok. Nebojte sa
Ak by samozrejme neprestavalo tak smer gynekolog

autor
7. okt 2021

@andrea_prestastna pred tyzdnom som bola na kontrole,a maternicu som mala peknu,čistú… tak snad bude vsetko ok😣
dakujem Vam baby,uz som kludnejsia ovela ked vidim ze aj Vy ste to tak mali…dakujem moc♥️

miriam11
7. okt 2021

Nechcem ta sklamať, ale ja som 7 rokov po druhom pôrode a menzes každý mesiac veľmi silný. Lekári nevedia co so mnou, ale maternicu mi vybrať nechcú, hovada. Mam 43 rokov a len sa trápim s tým a prebalujem každú pol hodinu. Mala som aj teliesko, ale to bolo ešte horšie, bylinky pomohli len chvíľu. Otravuje mi to život. Ja to mam z hormonálnej nerovnováhy.

nellka21
7. okt 2021

@miriam11 tak toto nikdy nepochopím. Poznám ženy, ktoré maju problémy so ženskými vecami a chcú s tým skončiť a nechať vybrat všetko von a lekari nie. To uz aby človek nemal právo sa rozhodnúť čo môže spraviť so svojim telom. A da sa potom pomoct aj s hormónmi. No na guľku niekedy.

kaaaty
17. okt 2021

@miriam11 ahoj prosim ta ako vies ze mas silny menzes z hotmonalnej nerovnovahy? Mam podobny problem 6 rokov od porodu 37rokov a uz dva roky hovorim dr o silnom krvacani. Najskor mi dal vitaminy potom norethisteron, nic nepomaha zvazujem telisko. No povedal mi ze mi musi predtym zobrat zo sliznice v narkoze a az potom zaviest teliesko. Narkozou som neratala, no uz som riadne zufala. Sposobuje mi to aj anemiu hodnoty zeleza mam 90 a citim sa po menstruacii uplne ofpalena

miriam11
17. okt 2021

@kaaaty uzavreli to ako hormonálnu nerovnováhu, lebo maternicu nám úplne čistú bez akýchkoľvek nálezov, polypov, vitamíny, minerály v poriadku. Rastie mi nadmerne sliznica z tej nerovnováhy. Mala som aj teliesko mirenu, ale to mi spôsobovalo extrémne migrény so zvracanim, aj norethisteron. Takže nič, maternicu vybrať nechcú...., ale riešenie žiadne..