Ahojte, prosím vás o radu.
Dostala som takú silnú menštruáciu, v živote som takú nemala, doktorka má dnes voľno, takže sa k nej dostanem až zajtra, ale neviem ani fungovať, ani neviem ako k nej prejdem🙈
V sobotu som doužívala Norethisteron, ktorý mi predpísala doktorka, keďže som mala dlhú a silnú menštruáciu, povedala mi, že po doužívaní príde normálny cyklus. Ale je to horšie ako pred tým.
Nemáte nejakú zaručenú radu, čo by pomohlo aspoň kým sa nedostanem k doktorke, prosím?
Ďakujem.
v tomto prípade, teda ak sa norethisteron podáva na zastavenie nekončiaceho a silného menzesu, menzes po vysadení býva vždy silný. Ja som to riešila v januári, a vtedy mi aj dr. povedal, že nasledujúci bude veľmi silný. Trval ale normálne 6 dní. Teraz mám opäť takú situáciu, tak zajtra idem k dr.
@jukkas nasad rutín, Ccko, čaj z pastierskej kapsicky, gynex kvapky. Mne toto kombo pomohlo dostať menzes do relatívne normálneho stavu. Ja pár rokov pred nenopauzou som myslela každý mesiac, že vykrvacam 🙄 A samozrejme, treba doplniť aj železo, lebo pri tak silnom krvácaní budeš potom vkuse ako v hmle, keďže bude chýbať železo.
@fajnova
@monro
Ešte som sa chcela spýtať, prosím, že či ste nemali nejaké vedľajšie účinky, počas užívania toho Norethisteronu? Ja som cely čas tak viac špinila a hrozne ma bolelo brucho, hlavne v oblasti pravého vaječníka, úplne taká bodavá ostrá bolesť v kuse celý deň a čím viac ma to bolelo, tak tým viac som špinila.
@jukkas keď tak silno kráčaš, choď na pohotovosť, nečakaj do zajtra. Alebo k zastupujucemu MUDr