Veľmi krátka menštruácia

tslobik
3. sep 2017

Ahojte, mám problém s príliš krátkou ms, trvá cca 2 - max. 3 dni, aj z toho je polovica len špinenie. Mám to tak už viac mesiacov a cyklus cca 25 - 26 dňový. Viem, že to môže byť z prílišného stresu aj. Chystám sa k lekárovi, len som netrpezlivá.....Máte niektorá podobný problém? A aké lieky vám na to lekár predpísal? Pomohli? Začala som piť aspoň alchemilku a užívať železo + PinkFertil. Ale bez liekov na predpis sa asi nezaobídem. Môžu sa lieky na podporu rastu sliznice maternice kombinovať s liekmi na podporu ovulácie? Ďakujem za odpovede.

mata1001
3. sep 2017

Ja to mam presne ako ty uz dlhe roky...ms 2-3dni a cyklus 27dnovy.uprimne? Neriesim to...ms pride kazdy mesiac nacas...keby nechodila, potom zacnem riesit...

nikenzi
3. sep 2017

Ja uz od 14r mam 3-4 dnovi po 28 cykle. Presny jak hodinky. Po porode (uz tri roky skoro), mam 2 dnovi plus jeden den spinenie. Tiež neriešim. Naco? 😀 moja kolegyňa ma 8 dnovi, to az vtedy by ma trafilo 😀

maciatkolulu
3. sep 2017

@tslobik urcite by som isla k dr, pretoze ja ked som mala naposledy slabiu menstruaciu, tak mi dr nasla cystu

tslobik
autor
3. sep 2017

@mata1001
@nikenzi
A mohli ste bez problémov otehotnieť s tým?

@maciatkolulu Určite tento alebo budúci týždeň pojdem.

erickatt
3. sep 2017

@tslobik ja mam ms každých 21-23 dni. Na porazenie, ale krvacam tak 2-3 dni . Čo už. Dr to dajak neriešil. Teraz som dostala o 9 dni skôr. Sak ja mam buď menzes alebo plodné dni. A vcul rad , ked už deti neplanujem.

tslobik
autor
3. sep 2017

som sa teraz dočítala, že to môže byť málo estrogenu. Inak. ešte mávam aj nenormálny PMS, zabíjala by som nielen týždeň ale aj dva pred MS

lia09
8. jan 2019

@tslobik ahoj.Ako si dopadla s tou menstruaciou? Dalo sa ti to do poriadku? Som na tom podobne a k dr sa este len chystam

tslobik
autor
8. jan 2019

@lia09 Ahoj, vcelku aj ano. Napr. teraz som mala normálne 4 dni. U lekára som s tým nebola a už to asi nechám tak.

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
tslobik
autor
8. jan 2019

@simonkaba Môže byť. Ja som jeden čas mávala tiež len tak 2-3 dni veľmi slabú, teraz sa mi zdá, že normálne. Niekedy je mesiac, že krátka a slabá, potom zase normálne. Ale cyklus pravidelný.

pimar
14. jan 2019

@simonkaba Ahoj, prosím, znamená to, že pri takom krátkom cykle nie je problém s otehotnením? Pretože my sa s priateľom snažíme o bábo cca 8 mesiacov a moja MS trvá maximálne 4 dni, aj to je ten štvrtý deň už len špinenie. Pri poslednej som ju mala dokonca len 3 dni, včera mi skončila....

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pimar
14. jan 2019

@simonkaba super, ďakujem za odpoveď, tak verím, že aj nám sa raz podarí🙂

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pimar
14. jan 2019

@simonkaba No práveže vyše 9 mesiacov už beriem kyselinu listovú +vit.D+selén a zinok+magnézium+vit.C a posledný mesiac beriem aj vitex a pupalku. Nemám totiž moc plodný hlien, tak som verila, že tá pupalka by mohla pomôcť... A priateľ tiež 5 mesiacov berie macu, selén, zinok, vit.C. Tak neviem, či to možno aj nie je moc, ale vravím si, že sú to len vitamíny. O Infolic som čítala len tu, ale nasadila si mi chrobáka do hlavy:D, keďže máš s ním pozitívnu skúsenosť🙂

simonkaba
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
pimar
14. jan 2019

@simonkaba to znie super, skúsim to, ďakujem veľmi pekne🙂