Veľmi dlhá menštruácia

danica1992
21. feb 2021

Ahojte..mavam velmi dlhu menstruaciu, krvacam asi 4 5 dni ale dalsich 6dni mam hnedasty vytok... mavala som ovulacne bolesti, tlaky v podbrusku ale to som uz aj bola u gynekologa nic nezistil, iba videl nejak ze mavam silnu menstruaciu, sam to vedel odhadnut uz tyzden pred menstruaciou.ponukal mi HA ale to som nechcela prijat..chcem sa opytat ci som jedina taka s takou dlhou menstruaciou alebo ste tu niekto v tom tiez?
Pomohlo vam nieco okrem HA..beriem pupalkovy olej ale ten nezabera zatial..

suge
21. feb 2021

Aj môj menzes bežne trvá osem, desať dní, pričom špinenie takmer nemám. HAK odmietam, prírodné doplnky nepomohli, takže s tým skrátka žijem. Do prechodu už nie je ďaleko.😄

katka13katka
21. feb 2021

@danica1992 skúsila by som antikoncepciu,na pár mesiacov, mne zabrala a cyklus mám aj po vysadeni 4-5dnovy

tanickalab
22. feb 2021

Rozhodne si myslím, že nie si jediná. Ja som tiež takú dlhú menštruáciu mávala cca 10 dní a z toho boli posledné dva dni ako tak znesiteľné. Ja som však HA nemohla užívať kvôli hormónom, no po pôrode sa to tak trocha upravilo

lemra
22. feb 2021

Aj ja som mavala 10 dní. Skrátila sa mi na 6- 7 odkedy používam menstruacny kalisok.