Veľmi častá menštruácia

374andy
16. apr 2023

Ahojte prosím o radu ak má niekto skúsenosť. Mám problém s menštruáciou. Od februára ju mám každý týždeň. Týždeň mám menštruáciu a týždeň nemám. Už som zúfalá z toho. Beriem už rok antikoncepciu Zlynda, do tohto februára som mávala normálne raz za mesiac menštruáciu. Gynekológ povedal že všetko je v poriadku, že jediné riešenie je prestať kojiť a nasadiť antikoncepciu ako pred tehotenstvom. No prestať kojiť este nechcem, aj keď kojím len od večera do rána. Vôbec doktora nezaujíma čo a prečo sa mi to robí. Ja chcem vedieť a nájsť príčinu... nie že klasickú antikoncepciu hneď nasadiť a prestať kojiť, čo vôbec nechcem ešte urobiť. Ďakujem krásne za každú radu 😭😭😭

saadve
16. apr 2023

Skús vymeniť gynekológa.

Môžeš sa ale aj opýtať aj v skupine: https://www.modrykonik.sk/group/6796/

anjelicek26
16. apr 2023

Vysadit antikoncepciu a dovolit telu sa zregenerovat. Ziaden lekar pri zmysloch ti nepovie, ze mat dva mesiace na striedacku MS mat-nemat-mat-nemat je vsetko, len nie v poriadku...

januska12323
16. apr 2023

Vysadiť antiku a zmeniť lekára. Veď to už musíš mať aj málo železa.

loliki
16. apr 2023

@374andy Choď k obvodnému na preventívku, alebo ak si už bola, povedz aktuálny problém, nech Ti dá spraviť vyšetrenia krvi. Takýmto spôsobom budeš, možno už si aj anemická, anémia ti vyvolá ďalšie problémy a postupne by sa problémy nabalovali a už nebudeš ani vedieť kde začať riešiť a čo skôr. Gynekológa jednoducho vymeň, vezmi kartu a choď k inému. Tento Ťa má na háku.

janetinka27
16. apr 2023

@374andy ahoj, ja som to mala ako dieťa, nove krvacanie vzdy po 14 dnoch, takze tyzden ms a tyzden volno a tak dookola. Mne vtedy nasadili proveru, ale ta sa dnes uz nedava. Treba to skor vysetrit, preco sa to deje. Ale jednoduchsie pre dr je dat antiku, nemusi riesit, cas vyriesi.