Veľmi bolestivá menštruácia

28. mar 2021

Ahojte dostala som menstruaciu ktora mi meskala a je velmi bolestiva, mam aj krce. Dala som si uz 2 tabletky a nic, zvijam sa v bolestiach a pichaní. S mentruaciou nemavam problemy, vzdy mam menstruaciu skor slabsiu ale stane sa, ze mi raz za cas menstruacia par dni meska, potom je velmi silna a mam velke bolesti, ko teraz. Prosim poradte takto na vecer co zmiernuje bolesti okrem tabletiek ktore tak ci tak neucinkuju? Nieco zakladne co by kazdy mohol mat doma a funguje. Dakujem

majamat
28. mar 2021

ake tbl si si dala?

majamat
28. mar 2021

mne tbl zaberali,a le musela som ysoku davkua je dolezite aj to co uzijes.

zubrienka777
28. mar 2021

Flector si skúšala?mne zaberal jedine ten

borka168
28. mar 2021

Mne z tabletiek pomáha ataralgin. A potom ešte alchemilkovy čaj a veľmi mi pomohla tinktura z maliníka. Odvtedy čo ju užívam, nepotrebujem ani tabletky. Teraz skúste suché teplo na brucho. Nejaké nahriate uteráky prikladat

viktoria1425
28. mar 2021

Horúca vaňa. Tá jedina mi vedela pomôcť ,keď nezaberali lieky. Skús 🙂

veronice
28. mar 2021

Z liekov jedine algifen mi zaberal a minule som na rady svagrinky zacala uzivat pocas ms zelezo a tiez to zmiernilo tie neprijemnosti. A alchemilkovy caj 👍

autor
28. mar 2021

Dala som si Ibalgin Rapidcabs 400 ten vzdy na bolesť zaberá do 20 min teraz som uz dala 2 za den a nic 😟😟😟

pehavcek
28. mar 2021

Nohy do teplej vody a teple na brucho

zubrienka777
28. mar 2021

Pre mňa boli ostatné tabletky všetky slabé,mne zabral len prášok flector a do pol hoďky som mala pokoj celý deň

viera77
28. mar 2021

Už od puberty u mňa jedine prasličkový čaj, koniec utrpeniu, pijem vtedy 3x denne. Takto silnú bolesť a kŕče riešili moja starká aj mama.

simsalabim
28. mar 2021

Z volnopredajnych Ibuprofen v davke 600mg + No Spa k tomu. Takto mi to odporucila gynekologicka a fakt zabera. Jedna400mg tableta je na silne bolesti malo.

diaalex
28. mar 2021

2x som to zažila, šla som na pohotovosť a tam mi niečo pichli, behom 10 min mi bolo lepšie, ale zato ma ta ťahalo spať

majamat
28. mar 2021

och, ja som myslela, ze 2 tbl naraz si si dala, nie za den.
tbl ako Ibalgin, ci podobne maju ucinok niekolko hodine. niektore viac, ine menej, cize ked si ich das za sebou, tak ten ucinok je taky,a ko ked ams v sebe 1tbl, lebo to prva tbl uz neucinkuje, teda ak si si ich nedala uplne po sebe.

Ibalgin mi vzdy nezaberal, ale kombinovala som to s 2tbl Algifenu ( alebo 50kv. Algifenu ).

sweet20
28. mar 2021

mne zabrala jedine antikoncepcia

autor
28. mar 2021

@sweet20 antikoncepcia mne je zbytocna, pisem hned v uvode, ze s menzesom nemavam problemy, ani bolesti, ani silnu, len obcas, mozno tal 2x do roka takto. Na to antikoncepciu ozaj asi netreba

mironka
28. mar 2021

Algifen kvapky...a asi na predpis Nimesil...zabera do polhodiny..je to prasok do vody...mala som aj ja brutalne bolesti...zahmlievalo sa mi pred ocami...na odpadnutie...take kontrakcie cisto... Po porodoch to preslo...ako mi vraveli....uz nemavam taku silnu...Nimesil mi furt zabral

ninusa221
28. mar 2021

Nemate toma ten nahrievaci vankúš ? Lebo ak nie tak do fliaš si daj horúcu vodu a prikladaj na podbursko... ja mavam silnú menštruáciu a preto mi obvodná predpísala aulin v prášku to si dam ked mi začnú a mam pokoj cely den