Veľmi bolestivá a silná menštruácia

monis03
19. jan 2021

Ahojte,

v nedeľu som bola na noc hospitalizovaná kvôli silnej bolesti pri menštruácii, nemohla som bolesťou chodiť, zvracala som, krvácanie som mala extrémne silné, cez tampón som pretiekla behom 5 minút.

Dali mi čípok od bolesti, bolesti prešli ako aj krvácanie, a tak ma "príjemný" personál prepustil domov so slovami: "bolestivý menzes si riešte u svojho gynekológa, my sme tu len od toho aby sme vylúčili mimomaternicové tehotenstvo, čo sme podľa krvi vylúčili".
Celý deň mi potom bolo lepšie, krvácanie ustalo, žiadne ani nebolo. A dnes začali tie bolesti zas aj to krvácanie. Do nemocnice ma už nik nedostane, aby ma tam zasa ponižovali a odmietali poriadne vyšetriť. Ku svojmu gynekológovi som objednaná na vyšetrenie až za dva týždne.

Stretla ste sa niektorá prosím s tým, že ste mali krvácanie čo druhý deň? Mne sa to stalo po prvý krát, tak som z toho nesvoja.

Prosím, blbé komentáre nepíšte. Ide mi len o skúsenosti, či ste sa s tým niektorá stretla a čo bolo príčinou, prípadme aká bola liečba. K vyšetreniu som sa snažila domáhať, ale momentálne pokiaľ nemáte mimomaternicové tehotenstvo alebo neumierate na covid, tak sa s vami asi v nemocnici ani nebavia.

Ďakujem.
Celý

pribinak
19. jan 2021

Takéto prípady by mal gynekológ vybaviť urgentne a nie čakať 2 týždne

jaskolka
19. jan 2021

Kontaktujte svojho gynekológa, a žiadajte si urgentne vyšetrenie. Toto nie je sranda, akutne prípady musí vziať hneď

miriam_s
19. jan 2021

@monis03 keď som to ja riešila zistili mi zapal ktorý to spôsoboval... Nabehla som na gyn. vyšetrila ma, antibiotiká... Volaj svojmu dr. že je to urgent...

miriam_s
19. jan 2021

@miriam_s predpísala mi aj silnejšie lieky od bolesti lebo to bolo fakt moc, ja som brala aulin... Berie sa max 2x denne.

luci_ba
19. jan 2021

@monis03 okamžite gynekologovi, a keď tam nie je tvoj nech ta zoberie iný.

marsmykkok
19. jan 2021

Možno ti praskla cysta. Ja mám celkovo veľmi silný menzes prvé 2 dni a logicky aj bolesti, niekedy mi za hodinu a pol pretečú aj 2 vložky. Ale raz som tiež tak mala, že strašné bolesti už predtým, pocit na zvracanie a potom išli zo mňa také väčšie kusy niečoho.

teleskop
20. jan 2021

@monis03 chuda moje, mavala som strasne ale toto nie, je mi ta luto, drz sa