Vellena nápoje - skúsenosti

28. sep 2024

Ahojte, máte skúsenosti s nápojmi pre hormonálne zdravie od Vellena? Premýšľam nad tým, ak máte skúsenosť - pozitívnu alebo negatívnu tak sa prosím podelte 😊
Začalo ma trápiť veľké akné, mám 28 rokov…

lienka9
28. sep 2024

Pripnem sa.tiez nad tym uz dlhsie uvazujem.mam hormonalne akne,ci to moze pomoct

danielittar
28. sep 2024

Ahoj. Mám za sebou skoro mesiac užívania. Kupovala som si ju hlavne kvôli padaniu vlasov po pôrode a môžem povedať, že zmenu vidím. Denne mi vypadne o polovicu menej vlasov ako predtým. Pleť nemám takú mastnú, vidím menšiu zmenu k lepšiemu. Skúsim ešte 2-3 mesiace pokračovať

veklipo
28. sep 2024

Mam 43 a kúpila som kvôli krátkym cyklom. Po 2.m mam krásne nechty a kopec nových vlasov.
Cykly zatiaľ po starom. Tak pokračujem

stanka190
28. sep 2024

Mám 31 r a stále akné...líca ,brada ,krk. Kúpila som si ju asi pred 3 týždňami...moje akné sa stiahlo.Nechapem,náhoda? Po toľkých rokoch je to pre mňa super

nikolani
29. sep 2024

Ja som bohužiaľ z tých s negatívnou skúsenosťou. Môže to byť náhoda, že akurát v tom období, ale začala som výrazne priberať atď.. prestala som užívať po jeden a pol mesiaci lebo som sa bála kam až to zájde :D ale je to už viac ako rok dozadu, nespomeniem si na ďalšie veci. Ale ako hovorím, môže to byť náhoda že zrovna vtedy.. 🙂

skalnicka02
10. okt 2024

Ahoj 😊 ja berem vellenu asi mesiac.... mám pcos, bývala som velmi unavená, nemožná, odkedy ju beriem tak sa cítim skvele čo sa týka energie. Na druhej strane sú to len vitamíny, neočakávam zázraky že mi to pri pcos pomôže aby prebehla ovulácia alebo aby som mala pravidelný cyklus (aj keď nikdy nevieš, uvidíme🙂)Vellenu beriem ďalej minimálne kvôli tomu ako sa cítim.