Vellena nápoj na PMS - skúsenosti

jankaryan
24. máj 2022

Má niekto skúsenosti s týmto produktom vraj pomáha pred PMS ak áno aké máte skúsenosti ďakujem.. Mám šialené pms

patricka
24. máj 2022

@jankaryan pridám sa ak môžem

jankaryan
autor
24. máj 2022

@patricka tiež ma to zaujíma počula som veľa o tom produkte

vojtovicka
9. jún 2022

Aj mna by zaujimali skusenosti.

ivi222
2. júl 2022

@jankaryan zistili sa nejaké skúsenosti?

akvi
2. júl 2022

@jankaryan pozerala som zloženie toho, nie je to žiaden zázrak, niektoré tie vitamíny a minerály su tam v zanedbatelnom množstve. Cena vysoká na to, že tam nič extra nie je. Jedine ten vitex a ten sa da kúpiť aj samostatne. Ja čo beriem doplnky, tak násobné množstvá a odskúšané zlúčeniny. Tu neuvádzajú formy, co je pri doplnkoch dosť podstatné. Opatrne aj s vapnikom. Mne na PMS najviac pomohla zmena stravy a pohyb. Pridať zeleninu, obzvlášť tú, co obsahuje sirnate látky, čiže brokolica, kapusta, karfiol, kel .

denisa1985
6. júl 2022
Používateľ denisa1985 je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od denisa1985.

mne teda velmi pomohol, dokonca uz po 3 tyzdnoch uzivania som videla zmenu. A nemyslim si, ze to zlozenie je zle, pretoze je to vsetko v jednom napoji, kebyze si mam kupit dane vitaminy zvlast, tak by to bolo 1000x drahsie, plus by to bolo ultra neprakticke. Chutiovo je super.

petrana1988
24. aug 2022

Tazko posudit a vyjadrit sa, ziadne zmeny som nespozorovala pocas uzivania 2 mesiacov. Bolest podbruska aj intezita menstruacie to iste. Po konzultacii s gynelokogom, sa k zlozeniu velleny vyjadril, ze je dost slabe, niektore uvedene hodnoty su velmi nizke zanedbatelne a poniektore telo nevie vstrebat, ze popri vellene mozem uzivat kvanta inych doplnkov, takze uzivanie mi pride zbytocne, aj vzhladom na vysoku cenu. Obal velleny putavy krasny, chut skutocne vyborna, jednoducho pekne zabalena predrazena sumienka alebo placebo? Nebudte naivne krasny obal predava a laka ved o to hlavne v dnesnej dobe ide. Posudte a skuste sami. A male upozornenie ked si otvorite balik velleny, skontrolujte si pocty kusov sackov napojov! A dobre si prestudujte obchodne podmienky uvedene na stranke, lebo ich radi porusuju.

mojan
18. mar 2023

Ahoj, ja som brala 2 mesiace, mne pomohlo. Oveľa menšie bolesti pri menzese, skoro žiadne oproti tomu čo som mávala, vôbec žiadne boľavé akné. Ja som spokojná. A objednám zas.

lilianakraso12
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
sizusi
13. júl 2024

Nespozorovali ste náhodou niekto pri užívaní nápoja Vellena opuchy očí - hornej časti, viečka??? Budem čakať echo, vďaka.

tmonika
1. aug 2024

@sizusi opuch viečok zatiaľ nie. Moja skúsenosť je taká všeliaká, zatiaľ to nechcem odsúdiť, beriem ju 3 týždne, po prvých pár dňoch 4-5, obrovský výsip mini vyrážok na čele a v začiatku vlasovovej časti po bokoch spánky asi 100 malých vyrážok v úrovni nie celeho čela, od polky čela ku vlasom, no všade, malé, drobné nikdy som ich nemala ani pred men., sko boli bolestive ako akné. Mám ich doteraz už sú vysušené ale hrbolčeky bolavé všade. Ďalšia vec. Pred cca rokom a pol som bojovala s akne presne tie vacsie bolave vyrazky mala som ich pred menz. asi zo 8-10 na tvari, pri uchu, na hlave všade, po pol roku sa mi to nejako upravilo. Teraz dom bola rok ok uz som si na to nespomenula. No a hadaj čo mám nad bradou, som tyzden po ms. Som nervozna ako som aj bola pred ms. + mam ktomu znova vyrazky kt. prestali pred rokom. Vellenu som objednala kvoli nervozite, narazovemu hladu pred ms, nafuknutemu bruchu, nic neprestalo. NIČ. Nechutí tak vynikajúco grep ako ženy ospevujú. Je to prášok šumienka od kt. som veľa čakala, ale zatiaľ je to pekná krabička, lesklý obal. Nič viac.