Ahojte mamičky ako ste to mali s veľkosťou pŕs po odstavení .. pred tehotenstvom som mala veľkosť c , teraz keď dojčím mám d-čka a zaujimalo by ma keď prestanem kojiť či budú znova c alebo ostanú dčkove 😃 ako ste to mali vy ?
Mne sa zväčšili ale tvar je hrozný takže radšej by som bola za menšie. Hnusia sa mi ovisuté prsia a teraz ich mám trochu aj ja 😃
pri mojich by sa plastický chirurg aj vyhral...😉
@miadi aká si ty kočica...🙂👍
Ja som mala pred tehu A po dojceni mi zostali B , som spokojná aspoň konečne pod tričkom dačo mám 🤣
Moje sa vrátili do pôvodnej veľkosti ale o poschodie nižšie 🙈😂😅
@deti95060810 😘Dik velke sebavedomie mensie cece nezastavia . 😂a ked ich raz budem rolovat do push upky tak v sukromy a nebude problem, a sex bude len po tme 😄 Ja som raz videla silikon vytekajuci do tela a od vtedy som proti plastike ( druhy nech do toho idu ked chcu) este taka redukcia ked len zmenia tvar ok ale ten silikon mne by to vadilo.
@jj298 no uvidíme .. prvú som kojila len cca 4 mesiace a zmenšili sa mi teda z tých d na čka , teraz druha ma skoro rok a plánujem čo chvíľka odstaviť tak by ma zaujimalo ako ste to mali vy 😃
@kkovacovak ovisnaky mám teda aj ja .. ale keď idem
Von dám si pushapku nech mi to zdvihne sabevadomie🤣🤣🤣🤣
Ved uvidis mozno ostanu ale skor pojdu do stavu ako boli pred teho. A Gravitacia raz dobehne kazdu 😅
@miadi no uvidíme sama som zvedavá čo to bude až to bude .. 😃
Velkost prs vo velkej miere zavisi od hmotnosti tela.
Ja mam prsia mensie nez pred tym, nez som vobec otehotnela, lebo mam aj vyrazne nizsiu hmotnost.
S tymi, co som mala po porode, ked som dojcila, sa to neda ani porovnat.
Pred tehotenstvom C,medzičasom neviem udaje ale odkojila som dve deti,jedného necele dva roky a druhého rok a pól,počas kojenia E a teraz podprsenka D. Ja som mala prsia nízko aj predtým,nie ovisnute ale nízko a teraz ich mam nízko a ovisnute takze ešte nizsie. Vahu mam taku ako pred tehotenstvami,len inak rozloženú🤷♀️čo už,brucho polozim na stehna a prsia na brucho… ale bez hlavy a noh som ako Venuša,takze vlastne bohyňa 🤷♀️😃
Nech to dopadne akokolvek Hlavne ze su zdrave 😉
Pred tehotenstvami, porodmi a dojcenim pekne Bcko, po troch porodoch a dojceniach ( 1r., 1,5r., 2r.) Take poriadne Dcka. No...nic moc, ja by som brala tie Bcka. Ale uz len plastika pomoze. Zial nie je financ.